Szárnyalnak a pécsi férfi kosarasok

Hét mérkőzés után hat győzelemmel a férfi kosárlabda NB I élbolyában áll a PVSK-VEOLIA együttese, Csirke Ferenc tanítványai remekül kezdték a szezont.

Megőrizték hazai pályán veretlenségüket a pécsi kosárlabdázók, akiknek a legutóbbi mérkőzésére több mint 2000 néző volt kíváncsi. A közönségcsalogató összecsapáson 85-76-ra múlta felül a hazai gárda a Szegedet. A remek hangulatú találkozón ugyan sok hibával játszottak Csirke Ferenc játékosai, de a siker nem maradt el.

– Gratulálok a csapatnak és a szurkolóinknak, a Szeged elleni győzelemhez sokat tettek hozzá ők is a második félidőben. Nem játszottunk hibátlanul, a tizenhét eladott labdának és a gyenge védekezésünknek köszönhetően könnyű kosarakat szerzett az ellenfél, az edzéseken ezeknek a kijavítására fogjuk helyezni a hangsúlyt, mert az előttünk álló rangadók megnyeréséhez ez nem lesz elég – árulta el a tréner.

November 17-én Szombathelyre utazik a PVSK-VEOLIA gárdája, november 25-én pedig a Szolnok otthonában kell megmutatniuk a pécsieknek a tudásukat. A szurkolóknak közel egy hónapot kell várniuk a következő hazai összecsapásra, december 15-én várhatóan újra megtelik a Lauber Dezső Sportcsarnok lelátója, hiszen a Kaposvár érkezik Pécsre.

hirdetés
Uránia Mozi
Hirdetés