10 C
Pécs
csütörtök, április 25, 2024
KezdőlapSportAtlétikaSzép sikerek állnak a PSN atlétái mögött

Szép sikerek állnak a PSN atlétái mögött

Szépen alakultak az előző hetek a pécsi atléták számára: augusztus végén az Országos Ifjúsági és Junior Liga Döntőkön a PSN versenyzői jól helyt álltak. Több korosztályban is dobogóra léphettek a pécsiek, akik júliustól már új szakosztályvezető irányítása alatt dolgoztak.

A PSN Zrt. atlétáinak eredményei az Országos Ifjúsági és Junior Liga Döntőn:

Garamvölgyi Petra (Ifjúsági):

Rúdugrás: 1. hely (371 cm)
100 méter: 4. hely (12.92)

Farkas Bence (junior):

100 méter: 2. hely (10.96 mp)
200 méter: 3. hely (21.68 mp)

Borhy Anna (junior):

Rúdugrás: 2. hely (351 cm)
Távolugrás: 4. hely

Brunner Hugó (Ifjúsági):

Távolugrás: 4. hely (638 cm)
100 méter: 5. hely (11.49 mp)

Erát Kristóf (Ifjúsági):

100 méter: 7. hely (11.63 mp)

Rab Ákos (junior):

100 méter: 8. hely

Meg kell még említeni Varga Eszter junior távfutót is, aki 10 másodpercet javítva saját rekodján, 11:07-es idővel nyert meg saját kategóriáját.

– A nyáron kissé összetorlódott a program, most szinte minden hétvégén volt bajnokság, csapatbajnokság, ligadöntők minden korosztályban. Jelen pillanatban már csak egy serdülő bajnokság és egy felnőtt ligadöntő van vissza – mondta Ferenczi Imre szakosztályvezető lapunknak.

A vezető egyébként júliustól tölti be a szakosztályvezetői posztot.

– Én mindig is pécsi voltam, nyolc éve kerestek meg Bonyhádról, és „csábítottak” át. Most viszont a pécsiek kerestek meg, hogy visszajönnék-e. Már koromra való tekintettel is elvállaltam a PSN atlétika szakosztályának vezetését – mondta.

Ferenczi felhívta a figyelmet a szeptember 16-ra szervezett rúdugró bemutató versenyre is a PSN Zrt. szervezésében. Minden korosztály képviselteti majd magát a rendezvényen, ahol eddig Pécsen példátlan ugrásokat is láthatunk: a férfiak akár öt méterre is ugorhatnak.

A sportesemény a Várkői Ferenc stadionban lesz. 14 órakor a férfi, 16 órakor a női rúdugrás kezdődik. Mindeközben 60 és 600 méteres távon gyermekverseny is zajlik majd, itt a triatlon szakosztály sportolói is képviseltetni fogják magukat.

Kiemelt kép forrása: PSN Zrt.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő