Szombathelyen nyert a Pécs

A PMFC-Matias 3-1-re nyert a 64. perctől emberhátrányban játszó Szombathelyi Haladás otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 15. fordulójának szombati játéknapján.

OTP Bank Liga, 15. forduló:
Szombathelyi Haladás – PMFC-Matias 1-3 (1-1)
——————————————–
Szombathely, 1850 néző, v: Erdös
gólszerzők: Fehér Z. (7.), illetve Romic (40.), Szatmári L. (69.), Koller K. (86.)
sárga lap: Németh M. (51., 64.), Radó (54.), Devecseri (73.), illetve Koller K. (26.), Wittrédi (43.), Frőhlich (76.), Márkvárt (82.)
piros lap: Németh M. (64.)

Haladás:
——–
Rózsa – Fehér Z., Guzmics, Devecseri, Bosnjak (Ugrai, 72.) – Iszlai (Gyurján, 76.), Simon Á. – Nagy I G., Németh M., Halmosi – Radó

PMFC:
—–
Dibusz – Nagy J., Fodor, Romic, Uzoma – Koller K., Mohl (Kővári, 61.) – Szatmári L. (Rácz F., 89.), Márkvárt, Wittrédi (Frőhlich, 73.) – Grumics

Az első félidő nagy részében a Haladás birtokolta többet a labdát, és hamar megszerezte a vezetést. A Pécs a szünet előtt első komolyabb helyzetéből egyenlített.

A fordulást követően is a vasiak léptek fel támadólag, a labda rendre a pécsiek térfelén volt, ám Németh Márió második sárga lapja és kiállítása megváltoztatta a játék képét. Öt perc múlva már a Pécs vezetett, és a hajrában egy újabb kontrával növelte előnyét a kitámadó hazaiakkal szemben.

Hirdetés

2 HOZZÁSZÓLÁS

Comments are closed.