Szúrt sérülést szerzett Knoch Viktor

Knoch Viktor rendkívül komoly szúrt (!) sérülést szenvedett, amelyet több öltéssel kellett összevarrni. A futamában esett, és a szintén felbukó koreai versenyző deréktájon felnyársalta a korcsolyájával – írja a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség honlapján. 

Az eset Sanghajban történt, ahol épp most zajlik a rövidpályás gyorskorcsolyázók olimpiai kvalifikációs versenye. A szövetség honlapján is úgy közli a fotót, hogy az felkavaró tartalom, mindenki saját tűrőképességének ismeretében nyissa meg. Mi fekete-fehér változatban közöljük.

A balesetről annyit közöltek, hogy a pécsi Knoch Viktor az 5000 méteres versenyen egy koreait megelőzve elesett, majd annak pengéje beleállt a 27 éves magyar versenyző hátába. Az eset után több öltéssel kellett összevarrni Knoch Viktor hátát.

A verseny a többi magyar résztvevővel – ezt a balesetet leszámítva – jól sikerült. Mindkét magyar váltó, 1000 méteren pedig két-két férfi és női versenyző jutott tovább, köztük Knoch Viktorral, aki sérülten is rajthoz áll.

Hirdetés