Talmácsi a Moto2-ben vagy a Superbike-ban térhet vissza

A Moto2-ben vagy a vagy a Superbike-világbajnokság egyik sorozatában, a Supersport kategóriában folytatja pályafutását Talmácsi Gábor, a 125 kcm-es géposztály 2007-es világbajnok motorosa.

hirdetés

A pilóta a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában elmondta, csak olyan “projektben” vesz részt, amely “nyerőképes”, és méltó az eddig elért eredményeihez.

“Hátrébb nem akarok lépni, csak előre és nem minden áron. Most is nagyon sokat tárgyalok, két lehetőség van, vagy a Moto2-ben vagy a Superbike-ban a Supersport kategóriában folytatom, de most még nem tudom megmondani, hogy a kettő közül melyik út lesz az enyém” – fogalmazott Talmácsi.

A 29 éves Talmácsi tavaly a Moto2-ben hatodik lett a Speed Up csapattal. Februárban azonban kiderült, megfelelő ajánlat híján idén nem tud versenyezni. A világszerte jól ismert spanyol filmszínész, Antonio Banderas érdekeltségébe tartozó Jack and Jones istállóval még november közepén állapodott meg a közös munkáról, egy héttel azután, hogy bejelentette szakítását menedzserével, Stefano Favaróval. A csapat december elsején azonban közölte, hogy visszalép a 2011-es vb-sorozattól.