Hirdetés

A pécsi Baranya Mazsorett Egyesület táncosai szombaton országos versenyen vettek részt, ahonnan számos éremmel tértek haza. 

Szombaton rendezték meg a Szolnok Open elnevezésű V. Országos Mazsorett versenyt a Dream Dance Mazsorett és Tánc Csoport rendezésével. A Baranya Mazsorett egyesület is képviseltette magát a rangos megmérettetésen, mely a 2018-as évad nyitórendezvényeként a szolnoki Széchenyi Gimnázium sportcsarnokában adott otthont a táncosoknak.

A csapatok bevonulása és a megnyitó beszédek után kezdetét vette a rendezvény, ahol 34 egyesület, 749 versenytáncos színpadi és menettánc koreográfiáját nézhette végig a szurkoló közönség. A Baranya Mazsorett Egyesület 11 koreográfiával szerepelt, nem is akármilyen eredménnyel: három első helyezést, három második helyezést, kettő harmadik helyezést, egy negyedik és egy kilencedik helyezését értek el a pécsiek.

Ezek mellett az egyesület egy különdíjat is kiérdemelt, hiszen junior korcsoportban, tradicionális kategóriában a legtöbb pontot érte el.

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét