8 C
Pécs
szombat, április 20, 2024
KezdőlapAjánljukTöbb ezer futó lepi el Pécs utcáit

Több ezer futó lepi el Pécs utcáit

Több ezren futhatnak saját egészségükért és a közös futás élményéért Pécsett, a Telekom Vivicittá Városvédő Futáson. A futófesztiválon kezdők is indulhatnak, hogy jó időben vidám városnézés legyen a testmozgás. A Telekom kedvezményes okoseszközöket kínál a dél-magyarországi futóünnepre, a felkészülést pedig mobil alkalmazással támogatja.

Futófesztivál helyszíne lesz a pécsi belváros május 14-én. Több ezer sportoló regisztrált már a Telekom Vivicittá városvédő futásra és a versenyzők száma tovább növekszik majd, hiszen még a verseny napján, a helyszínen is jelentkezhetnek a futás szerelmesei. Tavaly közel 5300-an neveztek be a távra, idén a szervezők még több futót várnak.

A táv idén 3,2 kilométer lesz, ami garancia arra, hogy a kezdők is le tudják futni a Széchenyi térről induló, a belváros legszebb részein áthaladó távot. A résztvevők egyedi, emblémázott futópólót kapnak, amit későbbi futásaik alkalmával is használhatnak.

A Magyar Telekom, a futófesztivál névadó szponzoraként ebben az évben is hozzá kíván járulni a sportolás népszerűsítéséhez és az aktív kikapcsolódáshoz. A vállalat a Vivicittá ajánlat keretében árkedvezménnyel kínál sportolást kiegészítő okos termékeket és okos kiegészítőket május 14-ig.

A Telekom mobil applikációval is segíti a kezdő és a profi futók felkészülését, hiszen együtt sportolni, edzeni nemcsak kellemesebb, de hatékonyabb is. A megújult, ingyenesen letölthető Futótárs alkalmazás igazi virtuális személyi edzőként funkcionál, figyel a tempóra, edzéstervet készít, és ha szükséges, motivál is. Naptárat vezet az edzésekről, méri a teljesítményt, tárolja a futásokat, nyomon követhetővé teszi fejlődést. Így a Telekom Vivicittá is része lehet a futó digitális örökségének. A Futótárs alkalmazás letölthető az App Store-ból vagy Google Play-ből. Részletek és nevezés a weboldalon.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő