Több mint jó az évkezdés a PMFC számára!

Repülőrajtot vett a PMFC az NB III.-ban, talán a legkomolyabb szurkolók sem gondolták volna, hogy öt fordulóval a szezon kezdete után a piros-feketék nem csupán hibátlan mérleggel állnak a tabella élén, félelmetes gólkülönbséggel is rendelkeznek.

Öt hét telt el a szezon kezdete óta, a pécsi gárda kapuját viszont csak két alkalommal tudták bevenni az ellenfelek. Ezzel szemben a Munkás már 26 gólt vágott, így minden szempontot és mutatót figyelembe véve messze a legeredményesebb a tabellán.

A nyitó fordulóban a Szekszárdot kapta a Pécs, akit négy góllal simán gyűrtek le a fiúk. A második forduló hozta a legkiélezettebb csatát: a Kozármislenyt nagy nehezen sikerült felülmúlni 2-1-re.

Ezután azonban nagyon beindult a henger: PMFC-Taksony 8-1, Dabas-PMFC 0-6, PMFC-Rákosmente 6-0.

Most viszont keményebb meccsek következnek: a jelenleg második Monor fogadja a pécsieket a hétvégén, szeptember 8-án, vasárnap 16 órakor. Fontos lenne hogy meglépjen a csapat és bebiztosítsa a vezető helyét, bár még csak a pontvadászat kezdetén járunk. Szeptember 15-én a Kecskemét látogat el Pécsre, akik szintén nagy tűzerőt képviselnek, bár felemásan indult a szezon számukra és jelenleg a középmezőnyben foglalnak helyet.

Íme a Rákosmente elleni párharc összefoglalója:

Igazi legendák is pályára lépnek

Szeptember 15-én, a bajnoki csata előtt a PMSC Öregfiúk lépnek pályára az UTE Öregfiúk ellen. Akik kilátogatnak a PMFC meccsére, előtte ingyenesen nézhetik meg a pécsi és újpesti legendák barátságos összecsapását!

Hirdetés