4 C
Pécs
csütörtök, április 25, 2024
KezdőlapHírzónaUtolsó meccsére készül a PEAC

Utolsó meccsére készül a PEAC

Vasárnap 18 órától az év utolsó mérkőzését játssza a PEAC-Pécs, a magyar bajnok Uniqa Euroleasing Sopront fogadják Nagy-Bujdosó Nóráék. A mérkőzés a Lafarge-Leier Kosárkarácsony elnevezést viseli, a névadók támogatásának köszönhetően a belépés mindenki számára díjtalan.

A két nagyszerű csapat játékán túl kicsit már a karácsony közeledtét is ünnepeljük, különböző programok színesítik a vasárnapot a Rátgéber Kosárlabda Akadémia és a PVSK jóvoltából. A kapukat már korán nyitják, 15 órától a Pécsi VSK-PEAC junior csapata vív rangadót az Atomerőmű KSC Szekszárd ellen. Akik tehát már korán kimennek a Lauber Dezső Városi Sportcsarnokba, azok többek között Kaposi Pálmának, Szücs Rékának és Raus Viviennek is szurkolhatnak, a három fiatal a felnőtt csapat tagja is. Lesz tombola gyerekeknek, a Magyar Telekom Csoport, a Databox Kft. és a Hotel Palatinus felajánlásainak köszönhetően a fődíjak között van okostelefon, táblagép és családi ebéd is.

Természetesen nem maradhat el a Rátgéber Akadémia és a Pécsi VSK kosarasainak közös bemutatója sem, és lesz ajándékosztás is. A fő esemény azonban a 18 órakor kezdődő Pécs-Sopron találkozó lesz.

A vasárnapi rangadó előtt egy másik nagy feladat is vár a héten a PEAC-Pécsre. Csütörtökön este 18 órától a FIBA Európa Kupa F csoportjából való biztos továbbjutásért játszik ki-ki meccset a francia Entente Sportive B. Villeneuve D’Ascq Lille Metropole (röviden ESBVA-LM) csapatával.

Jelenleg mindkét gárda 3-2-es győzelem-vereség mutatóval rendelkezik, a győztes biztosan továbbjut a legjobb 16 közé.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő