10 C
Pécs
péntek, április 19, 2024
KezdőlapSportVárják a nevezőket a Decathlon-kupára

Várják a nevezőket a Decathlon-kupára

Március 31-én indul az idén a Decathlon-kupáért kiírt Pécs városi kispályás labdarúgó-bajnokság a Várkői-stadionban. A nevezőket – az idén is változatlan díjért – március 19-ig várják.

Alig pár hét telt el a téli terembajnokság fináléja óta, máris újra szabad téren pattoghat a labda a városi kispályás-bajnokságban. A PSN Zrt. által szervezett sorozatban a korábbi esztendőkével megegyező nevezési díj (csapatonként bruttó 50 ezer forint) mellett, illetve jutalmakért léphetnek pályára a csapatok. A majdani győztesek ezúttal is értékes sportfelszerelésekkel (mezgarnitúra, labdák stb.) gazdagodnak, egyedül a névadó változott, az idén a Decathlon-kupa a bajnokság tétje.

Nem változik az osztályokba sorolás rendje sem, a jelentkezőket tavalyi helyezéseik alapján most is a Szuperligába, az I. és II. osztályba, illetve a szeniorok két csoportjába, valamint a szenior +50-be várják a szervezők.

A nevezési lehetőség lassan a végéhez közeledik, ugyanakkor az utolsó három napon, azaz március 17, 18, 19-én (hétfőn, kedden, szerdán) nemcsak a szokásos időben, 08.00-14.00 óra között, hanem ezen kívül délután, 15.00-18.00-ig is várjuk a nevező csapatokat a Várkői-stadionban (Verseny u.
1.).

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő