Várják a nevezést a kispályásra

Ugyan a jelenlegi időjárás még nem azt mutatja, hogy hamarosan itt a tavasz, de az előrejelzések szerint hamarosan beköszönt a melegebb idő és újra ellephetik a sportolni vágyók a Várkői Ferenc Diák- és Szabadidősport-központot, valamint a PVSK-pályát.

A Decathlon-kupáért kiírt Pécs városi kispályás labdarúgó-bajnokságra március 29-ig várják a nevezéseket, melynek díja ezúttal sem emelkedett, 60 000 forintért vehetnek részt a csapatok a küzdelmekben.

Változás azonban, hogy a szervezők megemelték a játékosok lehetséges számát, így 2018-ban már együttesenként 20 főt lehet regisztrálni. A bajnokságot szervező PSN Zrt. honlapján (www.psnzrt.hu) található nevezési lapot és játékoslistát pontosan kitöltve kell elküldeni a varkoistadion@psnzrt.hu és a pecsikispalya@gmail.com e-mail-címekre, fontos megjegyezni, hogy a regisztráció a nevezési díj befizetésével válik érvényessé.

A részvételi díjat munkanapokon 8 és 12 óra között a PSN Zrt. Lauber Dezső Sportcsarnokban lévő pénztárában vagy a Várkői-stadionban készpénzben lehet befizetni, de a szervezők lehetőséget adnak banki átutalásra is.

A győztesekre, helyezettekre a mostani idény végén is értékes díjak, ajándék sportfelszerelések várnak.

További részletek, játékoslista, versenykiírás, bankszámlaszám: www.psnzrt.hu

 

Hirdetés