Vereséggel felérő döntetlen

A Pécs gól nélküli döntetlent játszott szombaton a Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 22. fordulójában – tudósított az MTI.

A PMFC KTE elleni negatív statisztikája így nem változott: a baranyai alakulat változatlanul képtelen NB I-es találkozón, hazai pályán legyőzni a kecskemétieket.

PMFC-Matias – Kecskeméti TE-Phoenix Mecano 0-0
Pécs, 1300 néző, v: Vad II
sárga lap: Nagy J. (89.), illetve Karan (30.), Eninful (62.), Balázs Zs. (90.)

Pécs:
Gőcze – Nagy J., Balogh B., Romic, Mohl – Márkvárt, Horváth A., Koller (Bailo, 79.), Kővári (Rácz, 89.), Szatmári – Wittrédi (Pölöskey P., 61.)

Kecskemét:
Poleksic – Póti, Karan, Varga R., Forró – Gréczi, Eninful, Savic (Nagy P., 63.), Vukasovic, Bebeto (Szécsi, 39.) – Pavicevic (Balázs Zs., a szünetben)

Óriási lendülettel kezdte az összecsapást a hazai csapat, amely az egész első félidőben jóval veszélyesebben futballozott, mint riválisa. A kecskemétiek elvétve jutottak csak el a pécsi tizenhatosig, miközben a hazaiak számos helyzetet puskáztak el.

Fordulás után valamelyest magára talált a KTE, kiegyenlítettebbé vált a játék. Mindkét csapat igyekezett helyzeteket kialakítani, de ezeket egyik sem tudta kihasználni: a pécsiek a 75. percben egy szabálytalan gólig jutottak, a Kecskemétnek viszont még ez sem jött össze.

Hirdetés

1 hozzászólás

Comments are closed.