A Fidesz-KDNP-Összefogás Pécsért szövetség valamennyi jelöltje leadta az ajánlásokat

Szerda reggel Pécsett a Választási Irodán leadták a Fidesz-KDNP-Összefogás Pécsért Egyesület szövetségben induló képviselőjelöltek ajánlószelvényeit, mint közölték, a szükséges mennyiség többszörösét gyűjtötték össze.

hirdetés

Vári Attila polgármesterjelölt már hétfőn leadta az induláshoz szükséges ajánlószelvényeket, mint akkor elmondta, az előírt mennyiség négyszeresét gyűjtötték össze kevesebb mint két nap alatt. Szerdán reggel a Fidesz-KDNP-Összefogás Pécsért Egyesület szövetség képviselőjelöltjeinek ajánlásait is leadták a Választási Irodán.

– Szövetségeseinkkel bevittük a képviselőjelöltek ajánlóíveit, a többszörösösét hoztuk be, mint az előírt minimum – mondta el a leadás után Vári Attila polgármesterjelölt. – Ez is mutatja, hogy mennyire szoros ez a szövetség és mennyire szeretnének a pécsiek velünk dolgozni. De nem állunk meg, minden pécsi háztartásba el fogunk látogatni, minden pécsi véleményére kíváncsiak vagyunk.

Kővári János, Vári Attila és Hoppál Péter szerdán reggel adta le az ajánlásokat

Kővári János, az Összefogás Pécsért Egyesület képviselője hozzátette:

– A hétvégén kiderült, hogy a szövetség erős és sikeres, ezt mutatja például, hogy végigjártuk a körzetemet és nagyon sok pozitív véleménnyel találkoztunk. Azonban muszáj megemlítenem, hogy azzal is találkoztunk, hogy a Mindenki Pécsért aláírásgyűjtői megtévesztik a választókat, mert nagyon sokan nem tudták, hogy az Összefogás Pécsért és a Mindenki Pécsért között mi a különbség.

Kővári hozzátette: a hétvégén készült egy felmérés, amely szerint a választók 30 százaléka összekeveri ezt a két szervezetet. Hangsúlyozta: a választások tisztaságáért fognak küzdeni, hogy a valós választói akarat érvényesüljön. Kővári kiemelte: Vári Attila személye és az összefogás garancia a sikerességre.

A Fidesz pécsi szervezetének elnöke, Hoppál Péter elmondta: mintegy hatszáz aktivistájuk ezek után sem pihen, Pécs számos pontján és a választók otthonait felkeresve továbbra is gyűjtik az ajánlásokat.

hirdetés
Hirdetés