Akciófilmbe csöppenhetnek a pécsi gyermekek

Filmbe érezhetik magukat a gyermekek és a felnőttek a Labor – Interaktív Varázstérben, a Zsolnay-negyedben. Az interaktív tárlaton már egy lézerszoba is várja az odalátogatókat, valamint egy feneketlen kút és egy motoros repülőgép-szimulátor is elvarázsolja a gyermekeket.

hirdetés
Uránia Mozi

A kiállított tárgyakhoz nyúlni kötelező! Ez a mottója annak a pécsi kiállításnak, ahol többek között egy energiatermelő bicikli, egy feneketlen kút, és egy lézerszoba is megtekinthető decembertől.

A kiállítás egyik legkedveltebb tárgya az energiát termelő bicikli, ami nem csak a szórakozás és a testmozgás miatt fontos, ugyanis ennek a segítségével megtudhatják a gyermekek, hogy például egy vízforraló működéséhez mennyi mozgás szükséges.

A különleges kiállításon a gyermekek egy motoros repülőgép-szimulátort is kipróbálhatnak, de átélhetik a filmhősök izgalmas életét is.

Ebben a kis szobában lézersugarakat kell kikerülni, és úgy kell eljutni a szoba végéig, hogy sehol se érjünk bele a lézersugarakba.

A tudományos és technikai interaktív kiállításon 32 játékot lehet kipróbálni, az egyik legnépszerűbb a repülős szimulátor, ami miatt még pilóták is érkeznek a pécsi Zsolnay-negyedbe.

Hirdetés