Akinek Lamborghinije van, bárhol megállhat?

Hétfőn kora délutántól órákon keresztül parkolt háborítatlanul Pécsett, a Széchenyi téren egy méregdrága sportautó, ott, ahol egyébként más halandónak megállnia sem szabadna – számolt be a PécsiÚjság.hu.

Hétfőn kora délután egy, a városban már jól ismert sportkocsi parkolt le a Széchenyi téren a díszburkolaton. Az persze nem zavarta az autóst, hogy a Munkácsy utcában, néhány méterrel odébb ott virít egy megállni tilos tábla. Hogy egyébként honnan ismerik a kocsit? Szemtanúk látták már ijesztő, körülbelül 130-as sebességgel előzni a Rákóczi úti csúcsforgalomban ugyanezt az autót.

Egy közlekedési szakjogász nyilván el tudna bíbelődni a kérdésen, arra is figyelemmel, hogy a megállást fizikailag akadályozó oszlopsor a kérdéses helyen megszakad. Erre azonban vélhetően nem lesz szüksége, mivel sem a rendőröknek, sem a közterület-felügyelőknek nem szúrt szemet az eset.

Ez egyébként nem az első eset, hogy egy drága kocsit vezető sofőr úgy gondolja, ő bárhol megállhat. Korábban már mi is beszámoltunk egy felháborodást keltő esetről, mikor egy méregdrága rózsaszín BMW parkolt ugyanezen a helyen. 

Íme a tavaly októberben szintén órákig a Széchenyi téren hagyott BMW M4

hirdetés
Hirdetés