Bikiniben taroltak a gyönyörű pécsi lányok

A nyolcadik alkalommal rendezték meg a siófoki plázson a Scitec Muscle Beachet, az izmok és az erősportok első és legnagyobb magyarországi szabadtéri fesztiválját. A megmérettetésen bikinifitnesz kategóriában két pécsi lány lett a legjobb.  

hirdetés
Uránia Mozi

A bikinifitnesz kategória egy fordulóból áll, a lányok a verseny alatt négy alapállást mutatnak be, ami testsúly áthelyezéses pózolással történik. A bírók azt nézik, hogy mennyire feszes és formás az izomzatuk. A versenyzők nem lehetnek túlzottan szálkásak, vagyis nem lehetnek az izmok élesen kirajzoltak, erezettek. Esztétikus, nőies testalkattal kell rendelkezniük, és a nőies kisugárzást, szépséget, a színpadi mozgást is fokozottan figyelembe veszik.

Ebben a kategóriában taroltak a pécsi lányok. Pocsai Réka első, míg Lévai Luca második helyezést ért el.

– Nyolc lány versenyzett ebben a kategóriában. Erre a megmérettetésre másfél hónapot készültem, de folyamatosan versenyzek, így az edzések is folyamatosak – mondta Lévai Luca, akinek sikerült tavalyi eredményét megtartania a második helyezéssel.

Lévai Luca

Pocsai Réka közösségi oldalán annyit írt, hogy jól sikerült a visszatérése, hiszen megnyerte a kategóriáját a Scitec Muscle Beach nyári versenyén.

Pocsai Réka

– Másfél éve nem álltam színpadon és három hónapot egyáltalán nem edzettem, de lassan, következetesen, kitartó munkával elértem, amit terveztem. Kicsit pihenek, és ősszel újra színpadra állok – írta a személyi edzőként és fitneszmodellként dolgozó pécsi Pocsai Réka.

Ha nézegetne még kidolgozott testeket, íme a 2019-es Scitec Muscle Beach legjobb pillanatai: