Biztos munkahelyre vágysz? Jelentkezz SMT operátornak a HARMAN-hoz!

Biztos, hosszú távú munkahelyre vágysz? Fontos a versenyképes jövedelem? Számít a tiszta, rendezett beltéri munkakörnyezet? Fejlődési és előrelépési lehetőségre vágysz? Akkor a HARMAN-nál a helyed!

hirdetés

A HARMAN a Samsung cégcsoport tagjaként az egyik legnagyobb autóipari gyártó Magyarországon, mely olyan neves autógyárak beszállítója, mint például az Audi, BMW, Mercedes-Benz, Toyota. A HARMAN cégcsoport pécsi telephelyén, autóipari beszállítóként 2018 óta van jelen, mely lokáció mára már közel 1000 főt foglalkoztat.

Több mint 50 millió gépjármű rendelkezik a HARMAN által gyártott innovatív audio-, navigációs és szórakoztató-információs rendszerekkel.

Árbevétel tekintetében Magyarországon a TOP 15 vállalat közé tartozunk. Vállalati értékeinknek köszönhetően értük el ezt a kimagasló eredményt, melynek legfontosabb pillére a csapatmunka, az összetartozás és a munkavállalói kiválóság.

Dinamikusan fejlődő SMT területünkre keresünk új kollégákat SMT operátor és karbantartó munkakörökbe, azonnali kezdéssel, többműszakos munkavégzéssel.

Itt tudsz jelentkezni SMT karbantartónak!

Ismerkedj meg SMT csapatunk munkájával, az autóipari termelés egyik legnagyobb és legérdekesebb területével, ahol felületszerelt alkatrészek gyártása folyik!

Nézd meg bemutatkozó videónkat:

Légy Te az új kollégánk, jelentkezz SMT operátornak vagy karbantartónak a HARMAN-hoz!
Küldd be önéletrajzod a toborzaspecs@harman.com e-mail-címre!

(x)