Brazil cég nagykövete lett egy pécsi anyuka

Csíkos Andrásné Juca még csak 28 éves, de már háromgyermekes anyukaként egy brazil sportruházati cég arca és egyben nagykövete is. Igaz, a több ezer kilométeres üzlet létrejöttének története elég hihetetlenül hangzik, de az internet világában nincs lehetetlen. Juca pedig ezt be is bizonyította – kisgyermekes anyukaként.

Jucát sokan szuperanyunak titulálják a közösségi médiában, hiszen szülései után a háromgyermekes anyuka nem begubózott, hanem szárnyalni kezdett, méghozzá lányaival együtt.

Jól mutatnak a brazil gatyók

– Olyan videókat kezdtem gyártani, amiben a lányok is mozognak, ez a maga nemében egyedi. Hiszen nem szól másról, minthogy a csöppségekkel is lehet kikapcsolódni úgy, hogy közben ők is jól érzik magukat. Arról nem is beszélve, hogy a mozgás még erősíti is a testet és a lelket egyaránt – mondja Juca.

A pécsi anyukára gyorsan felfigyeltek. Bár első videóját tavaly tavasszal készítette, már majdnem 90 ezren követik az Instagramon. A legelképesztőbb pedig, hogy főként az Egyesült Államokból, Angliából szerez követőket. A magyar anyukák csak a lista harmadik helyén állnak.

– Ez a brazil cég Ausztrálián keresztül talált rám, mert ott is van egy üzletük és ott látták a videóimat. Majd felvették a kapcsolatot velem és boldogan mondtam igent a felkérésre – meséli mosolyogva Juca.

Az anyukának nincs más dolga, mint a Brazíliából küldött ruhákba bújva videókat készíteni.

– Havonta kapok tőlük ruhákat, amik elég egyediek. Szerencsére még azt sem szabták meg, hogy sportoljak, takarítsak vagy épp pihenjek bennük. Szabad kezet kaptam ebben – mondja.

És hogy mi az üzenete a 28 éves pécsi anyukának? 

Az anyukák, ha tudnak, táplálkozzanak egészségesen és találják meg azt az elfoglaltságot, amivel gyerek mellett is kiteljesedhetnek. Ha pedig úgy gondolják, hogy ezzel pénzt is szeretnének keresni, akkor töltsék fel a közösségi oldalra, mert ma már gyorsan találhat vevőt az, aki valamit nagyon szeretve csinál.

hirdetés

Hirdetés