Budapesti hotel népszerűsítheti Pécs legismertebb márkáját

A pécsi Zsolnay szobor

Együttműködési szerződést kíván kötni a Zsolnay Porcelánmanufaktúra Zrt. és a Danubius Zrt. Radisson Blu Béke Hotel. A megállapodás nem csak a pécsi márkát teszi még ismertebbé, de a Zsolnay védjegyek értékét is növeli mind idehaza, mind külföldön – írja a pécsi önkormányzat közleménye.

hirdetés
Uránia Mozi

A Zsolnay Porcelánmanufaktúra Zrt. kisebbségi tulajdonosa, a pécsi önkormányzat közleményt juttatott el lapunkhoz arról, hogy a pécsi gyár vezetésének sikerülhet együttműködési szerződést kötnie a Danubius Zrt. budapesti Radisson Blu Béke Hoteljével.

A városháza tájékoztatása szerint a Zsolnay nem kizárólagos védjegyhasználatot enged a „Zsolnay” szóvédjegyek tekintetében. Ez azt jelenti – magyarázzák -, hogy a hotel egyebek mellett a Zsolnayról elnevezett kávéház és művészeti szalon működtetésével népszerűsíti az ikonikus pécsi céget. Ezen kívül közös PR megjelenések, a Zsolnaynak nyújtandó kedvezmények, szolgáltatások szerepelnek a stratégiai megállapodásban, de egy közvetlenül a porcelánmanufaktúra termékeit népszerűsítő vitrinsarok is helyet kap a budapesti hotelben – írják.

Fontosnak tartják megjegyezni, hogy “a hotel részére engedélyezett védjegyhasználat miatt senkinek sem kell attól tartania, hogy a rangos pécsi márka értéke, vagy a Zsolnay szó jó híre a kontraktus miatt sérülne”.

Az együttműködés által kínált lehetőség nemcsak a Zsolnay termékek, de a város jó hírét is elviszik a hotelbe látogatókhoz, a szállóvendégekhez, a kávéházban fogyasztókhoz vagy éppen a közös megjelenésekről szóló internetes posztokat olvasókhoz – áll a közleményben.