Miután a magyar férfi rövidpályás gyorskorcsolyaváltó megnyerte a téli olimpiát Pjongcsangban, a csapattagok az M4 Sportnak értékelték az aranyérmet – írja a Nemzeti Sport

A két pécsi korcsolyázó szavait is idézte a lap:

Burján Csaba: – Még felfoghatatlan az egész. Kemény futam volt, de nyugodtan akartunk korizni, és ez sikerült. Ha belegondolok, hogy nyolc-kilencévesen nyitott pályán kezdtünk el korizni, és most itt vagyunk a világ tetején, ez eszméletlen!

Knoch Viktor: – Ültünk a szobában, és mondtam a többieknek, hogy kerültünk mi ide? Büszke vagyok erre a csapatra, ezt a győzelmet nem lehet felfogni… Biztos voltam benne, hogy mindegy hol végzünk, elsírom magam a végén. Nagyon kimerültem mentálisan. Aztán beértem, és nem éreztem semmit. Nem éreztem magam boldognak, nem tudom még átérezni, ahhoz kell egy pár nap.

hirdetés

Hirdetés

3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Tegyük hozzá, hogy amikor a negyedikként váltó Li Shaolin Sanyi átvette, még a harmadik helyen voltak. Ez a nagyszerű siker tehát jórészt neki köszönhető!

  2. Egyetértek önnel. azt már le akarják tagadni, undorító. Mind a négy versenyzőnek óriási gratuláció!!!!!!! Büszkék vagyunk rátok.

  3. Már bocsánat, de négyes volt….. a kettő pécsi srácról van fotó, de HOL a másik KETTŐ SRÁC FOTÓJA!?Ne, ne érveljetek azzal, hogy csak Péccsel kapcsolatos infókkal dolgoztok- EZ a dicsőség 4 ember érdeme! …..ők is Magyarországon született, MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROK.! Így nagyon disszonáns a hír és az ,,értéke ” is kétes….

Comments are closed.