Csalók próbálnak pénzt szerezni a Pécsi Vagyonhasznosító nevével visszaélve

A Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. nevével visszaélve csalók járják Pécset, a társaság erről szóló közleményét az alábbiakban módosítások nélkül közöljük:

hirdetés
Uránia Mozi

„A Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. felhívja a tisztelt lakosság figyelmét, hogy nevével és logójával visszaélve csaló vagy csalók próbálnak pénzhez jutni.

Azzal keresnek fel embereket, magukat a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. munkatársának kiadva, hogy számukra szociális bérlakást tudnak intézni. Ezért 500 ezer forintot kérnek el azzal, hogy a lakás kiutalásakor további 500 ezer forintot kell majd fizetni, az ingatlant pedig 3 évvel később meg is vehetik az áldozatok.

Ahhoz, hogy hitelesebbnek tűnjenek fel, a PVH fejléces papírjához hasonló papírra készítenek hamis okiratot különféle, a PVH pecsétjéről eltérő formájú és tartalmú pecsétekkel.

FIGYELEM! A Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. NEM foglalkozik szociális bérlakásokkal és semmilyen formában nem keres fel magánszemélyeket.

A rendőrségi feljelentést az ügyben június 1-én megtettük.

Kérjük, legyen mindenki óvatos! Ha esetleg felkeresi önöket a csaló vagy csalók, tegyenek feljelentést a rendőrségen, illetve értesítsék a Vagyonhasznosítót a +36 72 801-801-es telefonszámon.

Pécsi Vagyonhasznosító Zrt.”

hirdetés
Uránia Mozi