Cukiságfaktor kimaxolva: a pécsi kislány saját dínója hátán vette be a főteret

Blénesi Annabella hatéves pécsi kislány, aki imád a szabadban játszani, mint minden hozzá hasonló gyerek. Ami mégis különlegessé teszi, az az a tény, hogy ő akár saját dinoszaurusz barátjával is fogócskázhat, ha kedve tartja. Íme, bemutatjuk a kislány és Dínóbléri, a szelíd t-rex történetét. 

hirdetés

A Blénesi Zsolt táncművész által alakított Dínóbléri néhány hónapja van jelen a férfi keresztlányának, Annabellának életében. A kedves behemót azért “kelt életre”, mert a keresztapa keveset járhat csak Budapestről haza, Pécsre munkájából kifolyólag. A távolságot leküzdve a kislány agyából kipattanó, viccesebbnél viccesebb dinós jelenetekkel kedveskedik számára, videók formájában. A dinoszaurusz volt már például strandon és randevún is.

A legutóbbi epizódban Blénesi Zsolt a narancssárga dínójelmezét Pécs főterén kapta magára, ahová azért utazott, hogy egy napot imádott keresztlányával tölthessen. Sokat kergetőztek, bolondoztak, sőt egy pár gombóc fagyi elfogyasztására is volt idejük.

– Bellus eddig nem tudta biztosan, hogy én alakítom Dínóblérit. A sztori ugyanis az volt, hogy a t-rex egy unatkozó barátom, akinek programokat kell kitalálnom, ő pedig segíthet benne. Így bevontam a tervezésbe is a kislányt, aki nagyon élvezte, hogy szabadjára engedheti a fantáziáját. Pécsre úgy kerültem, hogy a dínó “eltűnt” és Bellust megkértem, segítsen megtalálni. Nagy volt a meglepetés és az öröm, mikor a pécsi Széchenyi téren bukkant rá. Azt mondta, végül is sejtette, hogy én vagyok a jelmez mögött – mesélte nevetve Blénesi Zsolt, alias Dínóbléri. Hozzátette, mivel hobbi szinten imád videókat készíteni és vágni, biztosan nem ez volt az utolsó rész a sorozatban.

A nap videós összefoglalóját pedig mindenki nézze meg maga: 

Hirdetés