Díjnyertes rapper, rockabilly, legendás lemezlovasok a pécsi szilveszteren!

Nyakunkon a szilveszter, újra jön tehát a hagyományos újévköszöntő Széchenyi téri buli! Méghozzá nem is akármilyen!

hirdetés

Ahogy az már lenni szokott, feltehetően a fél város a főtéren fogja áttáncolni magát az újévbe, hiszen remek előadók lépnek majd fel az év utolsó pécsi partiján. A téren a „bemelegítés” már 17 órakor kezdetét veszi, az érdeklődőket zene, forralt bor, nagyszerű ételek várják.

A városi szilveszter első fellépője a kétszeres Fonogram-díjas rapper, Deniz és zenekara lesz, akik 21 órakor állnak színpadra. Bizonyára sokan emlékeznek még arra, hogy mekkora sikert aratott a 2016-ban a Magyar Olimpiai Bizottsággal együttműködve megjelent Halhatatlanok című dala, mely a magyar olimpikonok és paralimpikonok tiszteletére készült, de nem feledkezhetünk meg olyan slágereiről sem, mint az Egyetlen és a Valahol, melyek biztosan elhangzanak majd a Széchenyi téren.

Deniz után 22.45-kor az ország egyik legautentikusabb, legpörgősebb rockabilly zenéjét játszó bandája, a Mystery Gang lép fel, akik várhatóan nagyon meg fogják táncoltatni a pécsieket.

Nem maradhat el a tűzijáték sem!

A koncertek után éjfélkor felcsendül a Himnusz, majd jön a várva várt óévbúcsúztató tűzijáték!

A tűzijátékot követően – körülbelül 00.15-kor – az újévet a hazai elektronikus zenei színtér két legendás előadójával, DJ Sterbinszkyvel és DJ Szeiferttel köszönthetjük, akik egy háromórás, különleges és megmozgató műsorral készülnek!

Mindenkinek jó bulit kívánunk!

Hirdetés