Döbbenetes balesetet szenvedtek magyarok egy horvát autópályakapunál

Rendkívül megrázó baleset történt a horvátországi Szentivánzelina (Sveta Helena) mellett csütörtökön, írja az origo.hu. Az autópályakapuknál várakozó két magyar kocsiba hajtott bele egy másik autó.

Egy gyorshajtó BMW-s szaladt bele két magyar autóba egy autópálya kapujánál. Meg nem erősített információk szerint egy háromtagú magyar családot súlyos sérülésekkel vittek kórházba.

hirdetés

A balesetben egy másik magyar autó is érintett volt, amely szintén várakozott.

Frissítve: 

Az MTI újabb részleteket közölt pénteken a balesetről. Eszerint a magyar család gépkocsijával a fizetőkapuhoz érve lassított, amikor – szemtanúk szerint – fékezés nélkül, teljes sebességgel hátulról beléjük rohant egy BMW, amelyet egy 35 éves horvát állampolgár vezetett. Az óriási ütéstől a magyarok autója először nekicsapódott a beton úttorlasznak, majd a fizetőkapu bódéjának, ezután megpördült a tengelye körül, és egy másik bódénak, illetve az ott várakozó magyar rendszámú autónak is nekicsapódott. Háromnegyedórát vett igénybe, míg a tűzoltók kiszabadították a roncsból a 38 éves magyar férfit és a 38 éves magyar nőt, valamint a gyermeküket. Válságos állapotban szállították őket kórházba. A RTL horvát csatorna híradója úgy tudja: állapotuk nem javult, mesterséges kómában tartják őket.

A Jutarnji list egy videót is közreadott a balesetről:

A vijesti.rtl.hr képeket is közölt a szörnyű balesetről:

 

hirdetés

Hirdetés