Elképesztő! Újabb pisilő nő borzolja a kedélyeket Pécsett

Pár napja egy idősebb hölgy vizelt fényes nappal egy pécsi kereszteződés kellős közepén, most pedig egy fiatalabb tolta le a nadrágját és ürített egyet a Színház téren, a szökőkútba. Nem találunk szavakat!

hirdetés
Uránia Mozi

Nem lehet túl szégyenlős az a fiatal hölgy, aki szerda este könnyített magán a pécsi Belváros egyik legforgalmasabb szökőkútjába. A lánykát az sem zavarta, hogy tőle pár méterre az étterem teraszán üldögélnek a vendégek, egyszerűen letolta, amit ilyenkor le kell, és ráült a Színház téren található, gyerekek által is imádott szökőkút peremére, majd vizelt egy jót.

Hozzátesszük, nem messze a tett helyszínétől, a Széchenyi tértől pár méterre nyilvános illemhelyet is talált volna a hölgy, ha egy kicsit még visszatartja.

A képet kitakartuk, viszont a fotó – amelyen minden látható – a közösségi oldalon kering, ezzel a szöveggel:

Elképesztő!
Ma este érdekes látkép fogadta az arra sétálgatókat, teraszon üldögélő vendégeket Pécs belvárosában! A képen látható hölgy spontán letolta a nadrágját, és mintha természetes lenne, belepisilt / lehet, belepiszkított/ a szökőkút vízébe! Nem azért tettem ki, mintha nem lenne a hülyékből bőven, inkább a gyerekek és kutyusok védelmében!