Az adóhivatal ellenőrzi a taxisokat (is) Pécsen

A NAV Baranya megyei munkatársai több városban és faluban is járnak a napokban, dohányboltokat, piacokat, virágárusokat és taxisokat is ellenőrzik. 

A navosok április 16. és 18. között Pécsett, Drávaszabolcson, Kisszentmártonban, Komlón, Sásdon, Siklóson, Szentlőrincen, valamint Vásárosdombón végeznek ellenőrzéseket.

Drávaszabolcson, Kisszentmártonban és Szentlőrincen a Nemzeti Dohányboltokban lehet számítani a revizorok fokozott jelenlétére, ahol a számla- és nyugtaadást és a foglalkoztatottak bejelentését ellenőrzik.

Komlón, Sásdon és Siklóson a helyi piacokon és kitelepüléseken lesznek jelen a NAV munkatársai, és elsősorban a számla- és nyugtaadást vizsgálják. Szentlőrincen és Vásárosdombón, főként a virágárusoknál és a kiskereskedőknél ellenőrzik a revizorok a számla- és nyugtaadást, a foglalkoztatottak bejelentését és az online pénztárgépek használatát.

Emellett a megyeszékhelyen a NAV fokozott jelenlétére továbbra is számítani lehet, különösen a sport- és szabadidős tevékenységet végzők és a személyszállítók számíthatnak ellenőrzésre.