Ezek a szuper farsangi programok várják a pécsi gyerekeket

Bizony, már javában tombol a farsangi időszak, mely január 6-án indult és egészen a nagyböjt kezdetéig, idén február 25-ig tart. A farsang hagyománya pedig azt üzeni nekünk: engedjük meg magunknak a gondtalan szórakozást. Összegyűjtöttük a legjobb gyerekprogramokat, melyekkel Pécsett kedveskednek a legkisebbeknek, és persze az egész családnak. 

hirdetés

Február 3.

Batyus farsangi bál felnőtteknek és gyermekeknek

A játékos foglalkozáson szülők és gyerekek együtt mókázhatnak, akár jelmezben is. Álarckészítésre is lehetőség nyílik, és persze táncra és mókázásra is. Még több információ IDE kattintva.

Február 8.

Télűző farsangi mulatság à la Bóbita Bábszínház

Ezt a napot fiatalon az égi bábjátékosok közé szegődő kollégájuknak, Hang Gábornak ajánlják minden esztendőben a társulat tagjai. Lesz előadás, díjátadó, mulatság. Részletekért KATT IDE.

Ringató farsang

Közös télűzés, fánksütés, éneklés, mulatozás a gyerekek kedvelt ringatóival. Először ringató 3 éves korig, majd zeneovi 3 éves kor fölött Szabó-Beck Angélával és László Virággal. Több infó IDE KATTINTVA.

Február 14. 

Farsangi fánksütés nemzetiségi módra

Nem csak magyarországi németeknek szervezik a pécsi Lenau Házban a fánksütő-workshopot, mely a konyhai sürgés-forgás mellett játékokkal és jó hangulattal kecsegtet. A belépés ingyenes és a szervezők adják a hozzávalókat, de természetesen a finom házi lekvárt szívesen fogadják. Még több részlet ITT. 

Jó kis fánkrecepteket korábban ITT gyűjtöttünk össze egyébként. 

Február 15.

Farsangi kavalkád minden kölyöknek

Színházi előadás, koncert, tombola, versenyek, légvár, trambulin, kézműves foglalkozások is várják többek között a gyerekeket a 10 és 18 óra között megrendezett eseményen. A részletes programért IDE KATT.

Farsangi zeneovi

Önfeledt játék, dalolás, zenélés, szerepekbe bujkálás várja farsangkor a 3-7 éves gyerkőcöket Tamás Éva és Bogárdi Aliz vezetésével. Farsangi dalokból, mondókákból, mozgásos játékokból garantáltan nem lesz hiány, ÍME minden további részlet.

Mókás farsang a Körbirodalomban

Tréfás farsangi állatos fejdíszek, kalapok, maszkok készítésére nyílik lehetőség, sőt a jelmez mellé arcfestést is kapnak a gyermekek. Bábelőadással is készülnek a picik számára, a java pedig csak utána következik: a bábokat ki is próbálhatják a közönségben összegyűltek. A program 1-5 éves korú gyermekek számára ajánlott, még több infó ITT.

Február 22.

Farsangi buli a Pagonyban

Lesz móka, kacagás a Bohóc Brigáddal, álarckészítés a Mese-Tér-Képpel, arcfestés, farsangifánk-evés és mindez persze jelmezben. Részletek ITT. 

Jelmezötleteinkért IDE KATTINTS.

 

Hirdetés