Ezek a pécsi programok várják a hölgyeket az idei nőnapon

Megvan a film, amikor Mel Gibson egy áramütés következtében olvasni tud a nők gondolataiban? Nos, azoknak a férfiaknak, akik erre nem képesek, íme néhány tipp, milyen élménnyel ajándékozhatják meg szívük hölgyét március 8-án, a nemzetközi nőnapon. 

Nőnapi ajándék tárlatvezetés a Zsolnay Múzeumban

Megbecsülésük jeléül egy kellemes meglepetéssel készülnek a hölgyeknek a JPM Zsolnay Múzeumban (Káptalan u. 2.). Március 8-án, pénteken 14 órától ugyanis ajándék tárlatvezetéssel kedveskednek a szebbik nem képviselőinek.

Csányi Sándor színházi estje: Hogyan értsük félre a nőket?

Már csupán néhány szabad hely maradt a rendkívül népszerű egyszemélyes előadásra, amit március 8-án, délután fél ötkor tekinthetnek meg a Kodály Központban. Természetesen nem csak nőket várnak, de ez jó program lehet akár barátnőknek, vagy például anya-lánya párosoknak is. IDE kattintva válthatunk jegyet.

Romantikus vacsora, borozgatás a barátnőkkel…

Kedvezmény és ajándék desszert várja a női vendégeket az Azzurra Ristorante nőnapi ajánlatának keretében március 8–10. között. Egy pohár ingyen borlimonádé és diszkó a program a Főtérben március 8-án, de csütörtökön és szombaton is érdemes ellátogatni az étterembe.

Egy jó mozi, sosem rossz

Az Apolló Moziban este nyolckor nézhetjük meg a többszörös Oscar-díjas filmet, a Zöld könyv – Útmutató az élethez című alkotást. A Csodálatos fiú című drámát pedig délután négykor játsszák március 8-án. Az Urániában és a Pécs Plaza mozijában is rengeteg jó filmet vetítenek nőnapon, érdemes rákukkantani a műsorukra.

Selyemfestés workshop

A Művészetek és Irodalom Háza rendszeresen tart kézműves foglalkozásokat, így lesz ez március 8-án is, amikor 3 és 5 órakor is, egy-egy selyemfestő programra várják a közönséget. Igazi csajos délután alakulhat!

Ha pedig egyik program sem nyerte el tetszésünket, a már említett kultikus film szerencsére megtekinthető teljes hosszában az interneten. Nincs is jobb, mint összebújni a kanapén egy jó vígjáték mellett, nemde? 

Hirdetés