Fidesz-KDNP-ÖPE: Összefogás a pécsiek érdekében

A város érdekeinek szem előtt tartása, Pécs további fejlődése érdekében erős szövetséget kötött a Fidesz és a KDNP az Összefogás Pécsért Egyesülettel – közölte a Fidesz pécsi szervezete sajtóközleményben. 

hirdetés
Uránia Mozi

“A választási szövetség értelmében a három szervezet egyaránt Vári Attilát ajánlja a város polgárainak, hogy Pécs polgármesterévé válasszák. Egyúttal az őszi önkormányzati választáson mind a 18 egyéni körzetben közös jelöltek lesznek, s közös listát állítanak.

Mindhárom szervezet egyetértett abban, hogy Pécset meg kell védeni Gyurcsány Ferenctől, a baloldali maffiapártoktól és közös erővel kell megóvni azt, amit eddig megteremtettek a pécsiek közösen, a város jövőjét.

Ez a szövetség képes lesz megvédeni a pécsieket attól a felelőtlen szocialista gazdálkodástól, amely a város eladósodását, és országos tekintetben is szinte a legmagasabb rezsidíjakat okozta.

Az eddigi közvélemény-kutatások alapján mind a polgármesterjelöltet, mind a képviselőjelölteket tekintve bizton számíthat a pécsiek nagy többségének a támogatására.

Ezzel együtt is Pécs valamennyi polgárát meg kívánják szólítani a szövetség tagjai egy 10 éves program megalkotása érdekében.

Ez az erős szövetség a garancia ugyanis arra, hogy a pécsiekkel közösen, a kormányzat partnersége mellett folytatódhasson a város fejlődése.”

A Fidesz pécsi szervezete

Hirdetés