Fogarasi: nem lépnek vissza a DK-s jelölt javára

67 oldalas programmal készül a Jobbik – mondta a párt egyik pécsi képviselőjelöltje, Fogarasi Gábor a Pécsi Újság.hu-nak adott interjúban. 

hirdetés
Uránia Mozi

A pécsi képviselő szerint amennyiben nyernek, akkor a Jobbik „magyar szívvel, józan ésszel, tiszta kézzel fog kormányozni”. Fogarasi közölte, történelmi jelentőségű fordulatra van szükség a biztonság, a demokrácia, a korrupció feltárása, a versenyképesség javítása, az elvándorlás megállítása és a nemzetközi presztízs növelése terén.

Elmondta, hogy a Jobbik választási programja 67 oldalon keresztül mutatja be, hogy milyen konkrét lépésekkel kívánják Magyarországot a mostani leszakadóról felemelkedő pályára állítani.

Vona Gábor pártelnök iszlámhoz való közeledéséről szólva elmondta azt is, hogy sokan nem tudják, az Allah kifejezést Isten megnevezésére használják például a Törökországban élő keresztények és zsidók.

(Szakértők szerint azonban ez nem így van – jegyzi meg a Pécsi Újság.hu.)

A baloldallal való együttműködésről szólva Fogarasi kijelentette, hogy a legerősebb ellenzéki pártként nem nekik kell gondolkodniuk azon, hogy visszalépjenek-e az esélytelenebbek javára. Mellár Tamásra utalva elmondta, a DK-s jelölt javára nem lépnek vissza, mivel elnöküknek is köszönhető, hogy hárommillió koldus országává tették hazánkat.

Fogarasi közölte, hogy a Jobbik azt vallja, hogy se szegény, se gazdag, se titkos migráns ne lépjen hazánk és az Európai Unió területére. A témával kapcsolatos víziónk az, hogy a kerítés marad, a jelenlegi kormány megy, a határőrség jön!