A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén 2019. június 29-én rendezik meg a Fut a Birtok versenyt, mely a Hetényi Pincészet második futóversenye és túranapja. Várnak minden érdeklődőt, futót, túrázót!

2017 napfényes tavaszán két jó barátnő leültek csacsogni az élet nagy dolgairól és kitalálták, hogy ha már adott egy csodás helyszín, és van is mögötte megfogalmazott tartalom, akkor miért ne váltanák valóra az álmukat.
Kitűzték, hogy a művészet mellett szeretnék a sportolást, a sport szeretetét támogatni, a környezetvédelemre, az egészséges testi és lelki életmódra felhívni a figyelmet, és megmutatni, hogy Mecseknádasd és Óbánya milyen gyönyörű helyszín és célpont a szabadtérre és friss levegőre vágyó embereknek és családoknak.

Minél több embert szeretnének ösztönözni a tudatos életre és mozgásra, amit már igen fiatalkorban érdemes elkezdeni! Persze nem mindenki ilyen szerencsés, pontosan ezért, a Fut a Birtok minden évben szeretne kiemelni egy szervezetet, akik azon fáradoznak, hogy a hátrányos helyzetben lévő családokat segítsék. A 2019-es évben a Pécsi Jótékony Nőegylet lesz a támogatottjuk, akik olyan közösséget hoztak létre, melyben személyesen ismerik a támogatott családokat. Idén találkozhatunk velük is a versenyen, és lehetőség lesz a helyszínen adományozni is, amit már egy szendvics megvásárlásával megtehetünk!

A verseny főszervezője és a helyszín adója a Hetényi Pincészet, ahol több együttműködő partnerrel és szponzorral is lehet majd találkozni.

A versenyen három távon lehet indulni: 5 km gyalogosan vagy futva, 10 km és 21 km. A verseny előtt lesz közös bemelegítés, amit a Pécsi Doboz Mozgásközpont fog tartani.

A távokon természetesen frissítő pontok is lesznek, melyhez a Biotech USA adja a kiváló minőségű termékeit. A verseny ideje alatt a Salming Magyarország jóvoltából lesz cipőtesztelésre is lehetőség!

Az idei Fut a Birtokon pedig együtt futhatunk Esztergályos Patrikkal (Exatlon Hungary, bajnok játékosa, ifjúsági olimpiai bajnok, korosztályos világbajnok, Európa-bajnok, országos bajnok párbajtőrvívó) és a verseny után beszélgethetünk is vele!

Ne hagyd ki a Fut a Birtokot, itt tudsz nevezni:
https://futabirtok2019.ticketninja.io/

(x)

hirdetés