Hús-vér nők állnak kifutóra, hogy bemutassák a pécsi márkákat!

Rendhagyó divatbemutatóval készül Lánczos Benkő Tímea pécsi stylist és Notheisz Ivett, a Futureal vezetője. Az október 4-i eseményen ugyanis hús-vér nők állnak kifutóra, kismamák, diákok és anyukák, hogy bemutassák pécsi márkák, divattervezők őszi kollekcióját.

Első alkalommal rendeznek hagyományteremtő divatbemutatót az Auguszt Házban pécsi nők pécsi nőknek. A formabontó rendezvény több szempontból eltér majd egy rendhagyó bemutatótól, hiszen nemcsak szuper pécsi márkák őszi kollekcióját láthatjuk a kifutón, hanem a „modellek” is mások lesznek.

hirdetés

– Rengeteg nőtől hallom vissza, hogy rájuk a csontsovány modelleken bemutatott ruhák biztosan nem állnak majd jól. Bár már az elmúlt években sokat változott a divatipar arca, máig „tökéletes” nőket lehet csak látni a kifutókon, ami egyre csak távolítja a fogyasztókat a divattól – mondja Lánczos Benkő Tímea, pécsi stylist. Hangsúlyozza, hogy olyanokat kértek fel ruháik bemutatására, akik hús-vér nők.

Ennek a gondolatnak a mentén alakult ki a divatbemutató „modell” csapata, akik közül egyikük sem hivatásos manöken, de van köztük fiatal diáklány, kétgyermekes anyuka, kismama, vagyis olyan pécsi hölgyek, akik pálcikalábak és vékony derék nélkül is tökéletesek.

– A fogyasztók ezzel tudnak azonosulni. Fontosnak tartjuk, hogy a Futureal márka minden korosztály és méret számára megfelelő lehet, valamint azt is, hogy hisszük, bárki lehet szép és nőies mérettől és kortól függetlenül – teszi hozzá a stylist.

A Futureal bemutató előtt Schilli Tímea divattervező a T’MEA Couture egyedi kézzel készített ruhái is bemutatkoznak. A Pécsi Kesztyű/KARMA új őszi-téli kollekciója fogja kiegészíteni a show-t. Bauer Gábor, az Ezüstláz Ékszergaléria tulajdonosa is csatlakozott a bemutatóhoz. Ezáltal csodás és egyedi ékszerekkel egészülnek ki a letisztult ruhadarabok, melyek így alkotnak majd tökéletes harmóniát.

A modellek élő zene mellett vonulnak majd be, mellyel a szervezők szeretnék az est fényét emelni, és igazi érzéseket és energiákat közvetíteni. A szettek összeválogatásáról és a kreatív vonalról Lánczos Benkő Tímea stylist gondoskodik. A modellek haját a Dudás-Hajas Szalon készíti el, ami közelebb visz minket a tökéletes végeredményhez. A bemutató végén egy kedves és könnyű tapas-vacsorával szeretnének kedveskedni, melyet Lánczos Sándor készít majd el.

Kapunyitás 16.00-kor az Auguszt Házban, a részletekért és a programért kattintsunk ide!

Hirdetés