Videó: Ilyen lánykérés valószínűleg még nem volt Pécsett!

Péntek este a pécsi karácsonyi vásár látogatói nem mindennapi eseménynek lehettek szemtanúi. Egy férfi különleges módon kérte meg szerelme kezét, aki mit sem sejtett az egészről. 

hirdetés
Uránia Mozi

A pécsi főtéren rendezett karácsonyi vásár alatt hagyományosan minden nap 17 órakor rövid műsort tekinthetnek meg a járókelők és a látogatók. December 14-én azonban még egy különleges, örömteli esemény következett a Széchenyi téren, amire csak kevesen számítottak.

A városháza egyik teraszáról csendült fel a kihangosított férfi hang. A pécsi Bedő Ferenc elmondta, egyszer megígérte kedvesének, hogy megállítja a kedvéért a Széchenyi téren az összes embert. Ez sikerült is, hiszen a nő kedvenc dalát adta elő, aztán egy molinót a balkonról lelógatva kérte meg a kezét, aki könnyeivel küszködve, természetesen igennel felelt.

– Néhány kollégám és barátom segédkezett a lánykérés megszervezésében. A párom szerencsére semmit nem sejtett, de nehéz volt titokban tartani előtte a tervet – árulta el lapunknak a friss jegyespár férfi tagja, Bedő Ferenc.

Azért persze gyűrű is járt a molinó és a dal mellé

– Fantasztikus érzés volt ez az egész. Abszolút nem számítottam erre, hiszen mikor egyszer beszéltünk ilyesmiről melegre és napsütésre számítottam, nem havas időre. Váratlanul ért és nagyon boldog vagyok  – így a meghatódott menyasszony, Nagypál Emese.