Augusztus 17-től lehet igényelni a 2020/2021-es évad Tüke Kártyáját, ami több újdonsággal is bővül. Péterffy Attila polgármester hétfőn, az új évad első napján, a Széchenyi téri Tüke irodában vette át saját, a következő évadra szóló kártyáját.

Ebben az évadban is az ügyfelek tapasztalataihoz és véleményéhez igazodva fejlesztették tovább a Tüke Kártyát. Két újdonsággal igényelhetik az ügyfelek a 2020/2021-es évad kártyáját.

Nagy változás, hogy ezentúl a kártya érvényessége a mindenkori kiváltás napjától számítva egy év, így mindenkinek sokkal jobban megéri igényelni a számos kedvezménnyel járó Tüke Kártyát.

A polgármester Tüke Kártyája készül

Már évek óta okozott visszatérő problémát a kártyások kibővítésének köre, hiszen sokan dolgoznak, élnek úgy a városban, hogy állandó lakcímük nem a baranyai megyeszékhely – és így nem is tudtak kártyát igényelni.

Ettől az évadtól kezdve jelentősen megnőhet a kártyabirtokosok száma, hiszen minden állandó, vagy ideiglenes magyarországi lakcímmel rendelkező lakos kiválthatja a Tüke Kártyát.

Tüke Kártyával a helyi buszbérletet is kedvezményesen válthatjuk ki

Az elfogadóhelyek száma immár megközelíti a 600-at – itt a Tüke Kártyások kedvezményekkel vehetik igénybe a hely szolgáltatásait. A helyi buszbérlet is kedvezményesen váltható ki, ráadásul folyamatosan nyereményjátékokat hirdetnek meg a kártyásoknak.

A megújult Tüke Kártya új szlogent is kapott:

Pécsen lenni több!

A megújult Tüke Kártya honlapján lehet tájékozódni az elfogadóhelyekről, arról, mikor és hol válthatjuk ki a kártyát személyesen. Online is megrendelhetjük EZEN az oldalon egy modern webshopban, ami gyors és kényelmes. A kártyát pedig az ott kiválasztott ügyfélszolgálaton lehet rövidesen átvenni.

Péterffy Attila polgármester az új évad első napján kiváltotta kártyáját

A jelenleg érvényes kártyákkal augusztus 31-ig bezárólag lehet a kedvezményeket igénybe venni, ezt követően már nem használhatjuk őket. 

Részletek és nyitvatartás:

Az irodák címe

– Tüke Kártya ügyfélszolgálat
7621 Pécs, Széchenyi tér 1.

– Tüke Busz Zrt. Ügyfélszolgálati Iroda – Millennium Üzletház
7621 Pécs, Rákóczi u. 60.

– Biokom NKft. ügyfélszolgálata
7622 Pécs, Siklósi út 52.

– Tüke Busz Zrt. Bérletpénztár
7632 Pécs, Csontváry u. 10

Az irodák nyitvatartása

– Tüke Kártya ügyfélszolgálat
hétfő–péntek: 9.00–18.00

– Tüke Busz Zrt. Ügyfélszolgálati Iroda – Millennium Üzletház
hétfő–szerda: 7.30–16.30
csütörtök: 7.30–17.30
péntek: 7.30–12.30

– Biokom NKft. ügyfélszolgálata
hétfő: 8.00–18.00
kedd–csütörtök: 8.00–16.00
péntek: 8.00–14.00

– Tüke Busz Zrt. Bérletpénztár
hétfő–péntek: 8.00–16.00

Péterffy Attila saját Facebook-oldalán is megosztotta a hírt.

Bognár Szilvia alpolgármester szintén kiváltotta az új Tüke Kártyát, erről ő is beszámolt közösségi oldalán.

Hirdetés