Lenyűgöző szépségű, prémium minőségű Zsolnay-kerámiák, ékszerek és ajándéktárgyak csábítják karácsony közeledtével az érdeklődőket a Zsolnay Infopont & Shopban.

A Zsolnay Negyedben, a Kézműves Boltok Utcájában található üzletben többek között Zsolnay vázák, tálak, étkészletek, faliképek, ékszerek és különféle dísztárgyak szerepelnek a kínálatban, eozin és porcelán kivitelezésben. A vásárlók körében különösen népszerűek a Pécshez kapcsolódó ajándéktárgyak, valamint a kisebb vázák, bonbonierek, ékszerek és ékszerdobozok.

Az üzlet exkluzív megjelenésével önmagában is élményt jelent a nézelődőknek, az ünnep közeledtével pedig különösen praktikus, hogy egyetlen helyen találhatunk minőségi ajándékot a család majd’ minden tagjának. Ráadásul a pécsiek 10 százalékos kedvezménnyel vásárolhatnak!

A Zsolnay Shopban megvásárolható a ZSÖK ajándékutalványa is. A vírushelyzet miatt az előző évi, 2019-ben novemberétől értékesítésre került és 2020. december 31-ig érvényes ajándékutalványok felhasználási határidejét meghosszabítják 2021. június 30-ig.

Nyitvatartás:
kedd–vasárnap 09.00–17.00-ig
szünnap: hétfő

(x)