Koncert, divatperformansz, svédasztalos vacsora és koronázás is lesz a Miss Alpok Adria Szépe megyei döntőjén, március 23-án. A rendhagyó eseményen szuper pécsi márkák mutatkoznak be a Baranya Megyei Közgyűlés dísztermében, az est fénypontjaként pedig megismerhetjük a megye legszebb hölgyét.

Három év szünet után idén újra Pécsett is megszervezik a Miss Alpok Adria Szépe versenyt, mely sok tekintetben más, mint egy átlagos szépségverseny. Az esemény főszervezői: Lánczos Benkő Tímea pécsi stylist, és Notheisz Ivett, a Futureal pécsi vezetője nagy hangsúlyt fektetnek a pécsiségre és a minőségre.

A pécsi elődöntő szervezésébe sikerült olyan tervezőket, vállalkozókat bevonni, akik nagyban hozzájárulnak az esemény színvonalához. Így például a kilenc delegált lány helyi tervezők ruháiban, kiegészítőiben vonul fel – többek között Bubreg Balázs pécsi képzőművész, és Belénessy Borka tervező kollekciójában, az Ezüstláz Ékszergaléria ékszereiben, a Pécsi Kesztyű kesztyűiben, de ötletes variációkban láthatunk lábbeliket, fürdőruhákat és estélyi ruhákat a Futureal, Cipőfalva és a Bahama Collection jóvoltából. Az egyedi hajkoronákért a Dudás Hajas Szalon fog felelni, a sminkekért pedig Máthé Edina, a Neszesszer Kozmetikától.

Az est folyamán ráadásul nem csak a döntős lányok és modellek, de pécsi anyukák is kifutóra lépnek majd a ruhakölteményekben.

Az esemény nem csak a kifutón felvonuló fenomenális kollekcióktól lesz az év egyik legjelentősebb divateseménye, hanem a pezsgővel kiegészített ínycsiklandó svédasztalos vacsorától Lánczos Sándor séf jóvoltából és a fellépőktől is: koncertet ad többek között a Vivat Bacchus, valamint táncbemutatók is lesznek.

Az est fénypontjaként megismerheti a nagyközönség a kilenc döntős lányt, ezt követően a zsűri kiválasztja a különdíjast, és persze a nyertes hölgyet is, aki „hazaviheti” a kétszemélyes görögországi utat az Ikarosz Utazási Iroda jóvoltából. A díjak között szerepel egyébként egy kétnapos kikapcsolódás a Szent Orbán Erdei Wellness Hotelben, és egy portfóliófotózás is, Nyári Fanni pécsi fényképész felajánlásával.

– A többi szépségversennyel ellentétben a Miss Alpok Adria Szépe azért is kiemelkedő jelentőségű, mert nemzetközi sikert is el lehet vele érni. A szakmai zsűri által kiválasztott megye szépe – és a különdíjas is – továbbjut az országos döntőbe, onnan pedig egyenes út vezet a nemzetközi válogatóba a nyerteseknek. A Miss Alpok Adria Szépe nemzetközi porondján egyébként még tíz ország győztesei küzdenek majd a címért, egy országból három nyertes utazhat ki a döntőre – mondja Lánczos Benkő Tímea.

Fotó: Zsolnai Gergő

Az eseményre már lehet jegyeket vásárolni, a svédasztalos vacsorával együtt 8990 forint, csak a szépségversenyre 2990 forint a belépő. A Futureal üzletben, illetve Lánczos Benkő Tímea Facebook-oldalán tudunk jegyeket vásárolni.

Hirdetés