Mint megírtuk, kétségbeesetten kért segítséget a közösségi egy pécsi édesanya, mert kislányát két napja látta utoljára. A 12 éves kislány végül épségben előkerült.   

hirdetés

A családja mellett a rendőrség is eltűntként kereste a leányt, aki február 4-én délután ment el otthonról, és nem tért vissza. Anyukája bejelentést tett a rendőrségen is, és a közösségi oldalon is megpróbált segítséget kérni. Mint azt közölte, hétfő délután még valaki látta a lányt a pécsi belvárosban, az Árkád környékén, de azóta semmit nem tudott róla.

A kislány édesanyja lapunknak elmondta, a lánya körülbelül egy éve keveredett rossz társaságba. Többször előfordult, hogy a kislány késve érkezett haza, de olyan még nem történt, hogy egyáltalán ne adott volna magáról életjelet.

– Többen keresik már a lányomat, bízom benne, hogy épségben hazatér. Szeretném, ha tudná, hogy nagyon aggódunk érte és féltjük – mondta korábban az anyuka, aki úgy vélekedett, hogy valakivel bujkálhatott vagy valaki bújtathatta a kislányát, mert ilyen hideg időben az utcán biztosan nem csatangolt volna.

Kedden délután azonban arról tájékoztatta lapunkat az anyuka, hogy a lányát megtalálták az Árkádban. A történetnek azonban nem lett jó vége, mert a kislányt átmenetileg otthonban helyezik el.

Egyúttal megköszönte mindazoknak is a segítséget, akik segédkeztek a kislány megtalálásában.

A korábbi cikkünkben szereplő fotókat, személyes információkat a család és a gyermek nyugalma érdekében eltávolítottuk. 

hirdetés

Hirdetés