Kitálalt a DK-s és MSZP-s jelölt: „A szocik szétlopnak mögötte mindent”

Döbbenetes hangfelvétel került napvilágra, amelyen Karácsony Gergely, az MSZP és a DK támogatásával induló budapesti főpolgármester-jelölt az MSZP korrupciós ügyeiről beszél, sőt arról is, hogy családját is megfenyegette egy szocialista. Mint ismert, Pécsett is volt már hasonló kiszivárgott hangfelvétel a baloldal ügyeiről. 

Egy Youtube-felületen jelent meg egy hangfelvétel, amelyen Karácsony Gergely, az MSZP és a DK által is támogatott budapesti főpolgármester-jelölt beszél. Mint az origo.hu szemlézi, számos megdöbbentő mondat hangzik el:

„Ennek az alternatívája pedig egy sokkal jobb renoméjú volt iskolaigazgató, akit a helyi szocik akarnak, aki két perc után nem fogja tudni, hogy hol van, és szétlopnak mögötte mindent.”

„Ha én visszamegyek Zuglóba, akkor engem elásnak (…), tudnék mesélni néhány sztorit, de a szocikkal közösen nem tudunk indulni.”

Az egyik MSZP-s országgyűlési képviselőt a hangfelvétel tanúsága szerint gyakorlatilag bűnözőnek nevezi a baloldali jelölt, és azt is elmondja, többször megfenyegette a családját.

További részletek az origo.hu oldalán, ITT olvashatóak.

Mint ismert, a közelmúltban Pécsett a DK egyik eseményéről szivárgott ki hangfelvétel, amelyen Kunszt Márta, a Gyurcsány-párt helyi vezetője beszél, aki most a Mindenki Pécsért Egyesület (MPE) listáján indul a választáson. Itt többek között a baloldali polgármesterjelöltet, a közös balliberális polgármesterjelöltet Kunszt Márta becsvágytól fűtött emberként írja le, aki „nagyon gyorsan akar előre menni, még annak árán is, hogy a Mellár Tamást kigolyózza, ha nem sikerül vele megegyezni, de akkor nem a Mellár lesz a Mindenki Pécsért közvetítője”.

hirdetés

Hirdetés