Magdi anyus elárulta, mi történt vele a pécsi buszon!

Szeptember 20-án újabb adással jelentkezik a Pécs TV AbszolútNő magazinműsora! A pénteki adásban Szabó Sára és Kis-Halas Andrea műsorvezetőkkel járunk utána, hogy érzi magát Fodor Zsóka színművész Pécsen, hogy mit érdemes sportolnia a kisgyerekeknek, és megtudhatjuk azt is, hogy kinek ajánlott Bemer-terápiára járni.

Az AbszolútNő magazinműsorban próbáljuk női szemmel felfedezni a várost, az itteni történéseket, szétnézni a világban, az életünk különböző szegmenseiben. A havonta adásba kerülő magazinban hölgyeket, lányokat, anyákat, asszonyokat, és nagymamákat érintő és érdeklő témákkal foglalkozunk a divattól a gasztronómián át a családi problémákig, de számunkra az is fontos, hogyan őrizhetjük meg testi és lelki egészségünket.

A szeptember 20-i adásban Fodor Zsóka színművész mesél a Péccsel való első találkozásáról, hogy mennyire szereti, vagy nem szereti, ha azonosítják a Barátok Közt Kertész Magdijával, és arra a kérdésre is választ ad, hogyan fogadják őt a helybéliek. Fodor Zsóka izgalmas történeteit öröm hallgatni, ezért is vállalja a felkéréseket események levezetésére. Az adásban azt is elmondja, volt-e már olyan, hogy leblokkolt, és nem tudott megszólalni.

Pénteken vendégünk lesz többek között dr. Gőcze Katalin, a PTE Sportmedicina Tanszék egyetemi docense is, aki arról beszél a nézőknek, hogy milyen sportot érdemes választani a 6-9, illetve a 9-12 éves korosztálynak. Rávilágít majd arra, hogy milyen rövid és hosszú távú következményei lehetnek az okoseszközök túlzott használatának. Nem hagyja kétségbeesni a szülőket dr. Gőcze Katalin, hiszen ad néhány tippet arra az esetre is, ha nehezen veszik rá a szülők a gyerekeket a sportolásra.

Sokszínű, sokoldalú és sikeres üzletasszony Dékány Hilda. Családanya, egy kommunikációs ügynökség társtulajdonosa, valamint a Bemer Group kelet-európai teamvezetője, coach. Hilda mesél nekünk arról, hogy lehet annyi mindent csinálni egyszerre, és elmondja, milyen problémával fordulnak hozzá a leggyakrabban. Kifaggatjuk Hildát arról is, hogy szerinte mi a legnagyobb terhe a mai társadalomnak és a nőknek.

A műsort szeptember 20-án, a 19 órás híradó után tudjuk megnézni a Pécs tv-n, ezt követően pedig a Pécs tv Youtube-csatornáján nézhetjük vissza ide kattintva.


Az AbszolútNő magazinműsor díszletét a Nova Interior Studio biztosította, az enteriőrt Radnai Yvette és Miseta Ildikó lakberendezők álmodták meg és rendezték be, az elővirág dekorációt pedig a Vendulavirág biztosította. A műsorvezetők ruháit, kiegészítőit a Pont pécsi üzlete biztosította, összeállításukban pedig Lánczos Benkő Tímea stylist segédkezett.

Hirdetés