Már beszerezhető a legpraktikusabb pécsi karácsonyi ajándék!

Ez a karácsony más lesz, mint a többi. Nem tudhatjuk, hogy együtt lehet-e az egész család, vagy hogy az ajándékokat megvásárolhatjuk-e majd bevásárlóközpontokban. A sok bizonytalanság közepette fix kapaszkodót kínál a ZSÖK ajándékutalványa, ami a család minden tagjának ideális ajándék, a felhasználása pedig teljesen rugalmas.

hirdetés
Uránia Mozi

Kulturális élményt ajándékozni mindig jó döntés! Koncertek, előadások, színházi darabok, kiállítások, természettudományos bemutatók – számtalan programra érvényes az ajándékutalvány, mindenki maga döntheti el, hogy melyik esemény érdekli a 2021. december 31-ig tartó kínálatból.

Az ajándékutalvány ideális választás azok számára is, akik élmények helyett jobban örülnek a kézzel fogható ajándékoknak, ugyanis felhasználható a Zsolnay Infopont & Shopban Zsolnay termékek vásárlására is. Így többek között Zsolnay vázák, tálak, étkészletek, faliképek, ékszerek és különféle dísztárgyak közül válogathat az ajándékozott.

Nézzük, hogy egészen pontosan milyen programokra, látnivalókra és termékekre használható fel:

• Kodály Központ – A ZSÖK Nkft., a Filharmónia Magyarország Nkft. és a Pannon Filharmonikusok által szervezett koncertek
• Zsolnay Kulturális Negyed – a ZSÖK Nkft. által szervezett programok, Gyugyi-gyűjtemény, Rózsaszín Zsolnay Kiállítás, Zsolnay Család- és Gyártörténeti Kiállítás, Zsolnay Mauzóleum, Labor – Interaktív Varázstér, Varázsóra, Planetárium, Bóbita Bábmúzeum, Pécsi Galéria m21
• Zsolnay Infopont & Shop – Zsolnay termékek
• Pécsi világörökségi helyszínek – Cella Septichora Látogatóközpont, Ókeresztény Mauzóleum
• Középkori Egyetem
• Pécsi Galéria (Széchenyi tér)
• Művészetek és Irodalom Háza

Az utalvány megvásárolható 500, 1000 és 2500 forintos címletekben az alábbi helyszíneken:

– Művészetek és Irodalom Háza (nyitvatartás: hétfő, szerda, péntek 9.00–13.00)
– Zsolnay Negyed – Látogatóközpont (nyitvatartás: hétfőtől vasárnapig 9.00–17.00)
– Zsolnay Negyed – Zsolnay Infopont & Shop (nyitvatartás: keddtől vasárnapig 9.00–17.00)

(x)

Hirdetés