Már nincs veszélyben a Fishing on Orfű!

A közönség összefogásának hála sikerült enyhíteni a népszerű fesztivál sok tízmilliós veszteségét, így már nincs veszélyben a 2021-es FOO – számoltak be a remek hírről Facebook-oldalukon a szervezők. 

hirdetés
Uránia Mozi

Mint írják pénteki posztjukban, még várják az adatokat, de már most is látható, elegendő támogatás jött össze ahhoz, hogy megmeneküljön a fesztivál.

Korábban írtuk meg, a kormány döntése értelmében eldőlt: nem lesz idén Fishing on Orfű. Mivel augusztus 15-e után továbbra sem lehet 500 fősnél nagyobb rendezvényt tartani, a nyár végére (át)szervezett fesztiválról is le kellett mondanunk. A szervezők Facebook-oldalukon posztolták ki a hírt, melyben kiderült: nem csak érzelmi alapon érintett rosszul mindenkit a döntés, a fesztivál anyagi helyzete is aggasztóvá vált. Komoly bajba került a Fishing jövője, függetlensége, reklámmentessége, hiszen óriási az anyagi kár, az idei évre befektetett pénz már nem jön vissza, ami tehát sok tízmilliós mínuszt jelent.

Úgy tűnik, megoldódott, sikerült enyhíteni a népszerű buli sok tízmilliós veszteségét. Íme a szervezők bejegyzése:

Kedves közönségünk, drága Fishingesek!

Az van, hogy megcsináltuk, MEGCSINÁLTÁTOK!!!!

Még várjuk a pontos adatokat, de az már most látszik, hogy a segítségetekkel sikerült jelentősen enyhíteni a sok tízmilliós deficitünket és már nincs veszélyben a 2021-es Fishing on Orfű!!!

Újra bebizonyosodott, hogy a miénk az egyik legösszetartóbb közösség, amiért elképesztően hálásak vagyunk!! Jelenleg gőzerővel azon munkálkodunk, hogy a támogatási ajándékok szépen rendben elkészüljenek, hogy aztán becsomagolhassuk őket és minden támogató megkaphassa a neki járó pakkot legkésőbb szeptember végéig. Nem is tudjátok, milyen jó most ezen dolgozni… Nagyon szépen köszönjük és vigyázzatok magatokra!!