Mecseki Srácok: „Komcsi tempóban ítélnek a migránspártiak”

A kommunisták koncepciós pereihez hasonló eljárást követhettünk nyomon élőben mi, magyarok kedden és szerdán. Nem ok nélkül. A hazánkat elítélő „jelentést” azért fogadták el a jelenleg (még) vezető európai politikusok, mert telement a nadrágjuk saját népeik döntéseitől – írja a Mecseki Srácok. 

A jelentésről ugyanis azok a politikusok döntöttek utolsó szánalmas kétségbeesésükben, akiknek nagy része már csomagol Brüsszelben, a zsíros és semmittevésre alkalmas állását lassan elbukva. Ne legyen kétségünk, mert az uszító, hamisító és hazug Sargentini-jelentés csak névlegesen egy hazánkat elítélő dokumentum, de valójában nem több, mint egy kontinensszintű választási kampány nyitánya. 

Miért hazug? Mert az állítja, hogy nálunk napi rendszerességgel verik a zsidókat és veszik el a pénzüket. Ugye, kedves pécsiek? Így megy ez nálunk. Miért uszít? Mert többek között állítja, hogy meleg menekültet toloncoltunk vissza Szerbiába, ugye kérem, nem vettük figyelembe, hogy ő onnan jött, és ugye azt sem, hogy a félvilágon át „menekül” Merkel mama kebleihez – aki persze már lökné el magától a migránsfiait, csakhogy mentse az irháját.

Miért hamisít? Mert két egyetem nevét is jogtalanul felhasználta, köztük a pécsi egyetemét is, hogy bizonyítsa hitelességét az egyébként még egy történelem szakról is 1,5 év után kibukott zseni

Félreértés ne essék, nem a kritikával van baj, mert az fontos, hanem arról, hogy miként és milyen hátsó szándékkal születik meg. Mert ha hiteles, tényszerű és nem tök véletlenül ugyanannak a pénzembernek a szervezetei adják hozzá a véleményüket (!!!), akkor rendben van, de érdemes elolvasni a Sargentini-koholmányt, amiről messziről bűzlik, hogy ki fizette meg bosszúból. Sebaj.  

De mi is a tét valójában, Európa jövője – és most édes mindegy, hogy balos vagy jobbos az illető, mert a bevándorlás, a migráció megeszi a múltunkat, a jövőnket, eltörölheti a biztonságunkat, a kultúránkat. Az persze kérdés, hogy ha valaki magyarként képes Magyarország elleni szavazásra felbujtani, mint ahogy a pécsi Tóth Bertalan elvtárs – aki volt, hogy egy nap kétszer is felvett jutalmat –, akkor annak az agyában mi van? Mit jelent neki a kultúra, a nemzet szó, mi az a büszkeség, mi az a kitartás, a betyárbecsület? Mi?  

És egy másik kultúra eltörlésének veszélyét éppen a nyugati, most minket elítélő gyarmatosító országoknak kellene ismerniük, akik lerabolták a fél világot nem kevés pénzért…

Tehát most az van: vagy megvédjük magunkat, vagy hatalmon maradnak a bevándorlási nagy tervet szolgalelkűen végrehajtók, támogatóknak. 

Sargentini visszavonul. Nem. Sargentini menekül, mert valójában tudja, hogy hazudik, uszít, hamisít. Mindezt egy olyan burokba, köntösbe ágyazva, mintha baromira korrekt lenne. Nem, nem az. 

Kétségbe van esve, ugyanis rá és migránspárti barátaira egyre kevésbé kíváncsiak a velük egyre elégedetlenebb egyszerű polgárok, akik ferde szemmel néznek azokra, akik például uborkák görbületéről vagy az egységes ajtózsanérokról (!!!) alkotnak EU-s szintű jogszabályokat ahelyett, hogy megállítanák az illegális migrációt. 

A baloldali, liberális politikusok, s azok a néppártiak, akik hozzájuk mérik magukat, ahelyett, hogy megértenék, mi folyik körülöttük, inkább alpári módon, komcsi tempóval ítélik meg azokat, akik a másik oldalon állnak. Most a magyarokat pécézték ki, hogy a drága bolsevik irhájuk, egzisztenciájuk fennmaradjon. 

Ezért fogtak össze, erről szól a cirkusz, erről szól ez a szennyes boszorkányüldözés. Semmi többről. Ehhez minden – a szuperszónikus jogvédők által korrektnek minősített – eszközt felhasználtak, így a szavazásnál a csalástól sem riadtak vissza, mert ugye nem vették figyelembe a tartózkodásokat, amivel rendesen megszívták volna a koncepciós per bírái. Ilyenkor persze nem szól a mantra a fékek és ellensúlyok rendszeréről…ez belefér. 

Ha úgy gondoljuk, hogy minket, pécsieket ez nem érint, Strasbourg és Brüsszel messze van, tévedünk: az MSZP és a DK – köztük a szintén jutalmakat felhalmozó Kunszt Márta – helyi prominensei büszkén vállalták, számukra elfogadható ez a jelentés. A zengővárkonyi, Pécsett élni sem tudó, kaméleon Mellár Tamás, az MSZP-P-frakciószövetség tagja különben is megmondta: igent kell mondanunk a bevándorlókra. Köszönjük szépen.  

8 hónap múlva az európai választók pedig döntenek majd, kérnek-e belőlük. Az uszító, hazug, hamisító Sargentini addigra már sehol sem lesz. Ezt is köszönjük.  

Hirdetés