Mellár főtámogatója az ellenzékieknek: Facebook-forradalmárok, takarodó!

Az MSZP-P-s politikus jobbkeze, Ágoston Andrea miután a rendőröket, majd újságírókat küldött el melegebb éghajlatra, ezúttal az ellenzéki társait nem kímélte. Azt üzente nekik, Facebook-forradalmárok takarodó!

Mint ismert, Orbán Viktor legutóbbi pécsi látogatásán is megjelent egy maroknyi tüntető, most azonban csak a szimpatizánsok voltak jelen a miniszterelnök látogatásakor a kosárakadémia átadóján.

Pedig a baloldali sajtó már előre alaposan beharangozta az eseményt – nem egy cikkben foglalkoztak a kormányfő érkezésével – így bőven lett volna idő demonstrációt szervezni. Éppen ezért is kapta fel a vizet Mellár Tamás, az MSZP-P-frakciószövetség tagjának pécsi főaktivistája, a liberális Ágoston Andrea, hiszen semmi nem volt.

Annyira el volt keseredve, hogy több posztot is szánt a témára. Hiszen ő tüntetett volna Orbán Viktor mai látogatása ellen, sőt molinót is vitt volna, de még tartani sem tudták volna.

Mint írta, „van egy molinóm, amit ma szívesen kivittem volna“… „csak nem biztos, hogy lett volna, aki a másik sarkát tartja a molinónak“.

A másik bejegyzésében pedig már azt írta, hogy Orbán látogatásához jól jönne egy szavalókórus, de egymaga volna. Ezért inkább azt üzeni, hogy „Facebook-forradalmárok, takarodó!

Mint ismert, a politikus legutóbb a rendőröknek üzente, hogy a k.anyjukat, nemrég pedig újságíróknak mondta, hogy menjenek a redves p.ba.

Ágoston Andrea Mellár Tamás professzor, az MSZP-P politikusának jobbkeze, főaktivistája az MSZP-s támogatókon kívül.

Hirdetés