Mellár főtámogatója szerint „irigylésre méltóan szellemes” nőket ellőrobotnak nevezni

A magát konzervatívnak mondó, ám a balos MSZP-P-frakciószövetséget erősítő Mellár Tamás egyik fő munkatársa a Facebookon vallott arról, hogy ő nem határolódik el az MSZP-seknek kedves helyi lap nőket ellőrobotoknak nevező kijelentéseitől. Sőt, szerinte irigylésre méltó módon szellemes. 

Mellár Tamás első számú mozgalmi embere, a Magyar Liberális Párt helyi erőssége mindezt arra reagálva közölte, hogy az MSZP-sekkel szoros kapcsolatot ápoló Pécsi Stop azt írta: tele kell szülni a Kárpát-medencét, hogy migráns ne férjen ide, a nők egyébként ellőrobotok, gyermeket állítanak elő és pulyákat potyogtatnak.

Ágoston Andrea a Facebookon úgy reagált, hogy nem határolódik el, sőt „irigylésre méltóan szellemesnek” tartja a kijelentéseket.

A MSZP-sek hallgatnak az ügyről: jellemző, hogy legutóbb Gulyás Emil telefonját valaki a sokadik hívás után úgy vette fel, „halló, halló”, és inkább úgy tett, mintha a vonal lenne rossz.

A DK-s Kunszt Márta megdöbbenve nem kommentálta az írást, annyit mondott: minden anyát tisztelni kell, aki gyermeket vállal.

A Fidesz Pécsi Csoportja hétfői közleményében azt írta, „minden jóérzésű embert felháborító, a nőkre nézve mélységesen bántó, lealacsonyító és megalázó megfogalmazásokkal jelent meg egy írás a minap a Magyar Szocialista Párthoz kötődő, Pécsről szerkesztett internetes felületen. A Fidesz pécsi szervezete felszólítja a baloldali pártot és minden szövetségesét, mielőbb határolódjanak el az írástól és az azt közlő felülettől!”

Az egyetemen szórólapozott 

Információink szerint Ágoston Andrea a minap a Pécsi Tudományegyetemen kezdte el osztogatni annak a politikai eseménynek a szórólapját, amelyet a héten tart meg Mellár Tamás egy másik baloldali politikussal. A liberális aktivistát az egyetemen számon is kérte egy hallgató, aki bevallotta, hogy az MSZP-P-s politikus munkatársa, majd zavartan azt mondta, hogy csupán „civil” ügyről van szó, de gyorsan elhagyta az intézményt.

hirdetés

Hirdetés