Mi már tudjuk, hogy mit művelsz majd jövő héten! És Te?

Április 25-én startol el 2019 legnagyobb pécsi bulija, újra jön a Pécsi Egyetemi Napok, azaz a PEN! Az egyetemi fesztivál szervezői idén is óriási együtteseket hoznak el a városba, a sok-sok hazai banda mellett pedig újfent partizhatunk nemzetközi hírű bandák és előadók koncertjein! A helyszín változott csak, a hangulat és a színvonal maradt a régi!

hirdetés
Uránia Mozi

Idén is óriási, háromnapos bulival pörgetik fel Pécset a Pécsi Egyetemi Napok, azaz a PEN szervezői. Az április 25-én induló egyetemi fesztivál nemcsak a Pécsi Tudományegyetem legnagyobb kulturális és szórakoztató rendezvénye, hanem a város egyik legnagyobb – országosan is figyelemre méltó – partija is, mely most új helyszínen, de a szokásosan erős koncertfelhozatallal várja a pécsieket – és persze nem csak az egyetemistákat.

A Zsolnay-negyed már a múlté, kinőtte a PEN

Az új helyszín az Expo Center, a költözésre pedig az adott okot, hogy a fesztivál egyszerűen az utóbbi években egyre inkább kinőtte a sokak által nagyon megszeretett Zsolnay Kulturális Negyedet. Jó hír viszont, hogy az Expo Centerben a szervezők a korábbiakhoz képest kétszer akkora területen építhetik fel a „fesztiválvárost”. A rendezvényközpont helyiségeiben is lesznek koncertek, de épül természetesen egy méretes nagyszínpad is, fedett nézőtérrel. Bulikból pedig nem lesz hiány az új helyszínen sem, sőt!

A hazai sztárok és a fesztiválokon kötelező jelleggel megjelenő népszerű bandák mellett idén is számos világhírű nemzetközi előadó látogat el a PEN-re. Jön a német Fun Factory és Felix Jaehn, Franciaországból érkezik Willy William, Hollandiából pedig Jarreau Vandal! A teljesség igénye nélkül mutatjuk is az impozáns programot!

Április 25. – Első nap:
Halott Pénz, Tankcsapda, Fun Factory (DE), Necc Party, Bagossy Brothers Company, Supernem, Cloud 9+, Bohemian Betyars, Krúbi, Dé:Nash, Konyha, Dj Nara, DJ GOZTH, Junkie Jack Flash, Dj Sobek és még sokan mások.

Április 26. – Második nap:
Felix Jaehn (DE), 30y, Kowalsky meg a Vega, Irie Maffia, Bëlga, Blahalouisiana, Random Trip, Csaknekedkislány, Dope Calypso, Metzker Viktória, Peter Makto, Peter Jabin, Edo Denova, DJ N1CE és még sokan mások.

Április 27. – Harmadik nap:
Willy William (FR), Punnany Massif, Vad Fruttik, Brains, Jarreau Vandal (NL), Follow the Flow, Ivan & The Parazol, Szabó Benedek és a Galaxisok, Lotfi Begi, Slow Village, Andro, Tesco Disco, Mörk és még sokan mások.

Fontos tudni, hogy a jegyek 75 százaléka már elkelt, szóval aki szeretne egy nagyot bulizni a fenti bandákra-zenészekre, az siessen a jegyvásárlással!