Oltásellenes jobbikos a Mindenki Pécsért Egyesület jelöltjei között

Azt követően, hogy harcostársuknak tartják az MSZP-s, DK-s támogatottságú Mindenki Pécsért Egyesületben azt az Ágoston Andreát, aki Orbán Viktor haláláról posztolt, kiderült, a Gyurcsány-pártokkal szövetkező jobbikosok között oltásellenes is található, aki szerint minden fideszes „sz.rházi tetű”.

hirdetés
Uránia Mozi

Nix ugribugri, Viktor – ez volt olvasható azon a képen, amin Orbán Viktort egy sírgödörbe lökve ábrázoltak, amit meg is osztott az az Ágoston Andrea, aki Mellár Tamás MSZP-P-s politikus jobbkeze és a Mindenki Pécsért Egyesület képviselőjelöltje.

A nyugdíjas zengővárkonyi politikus főtámogatója azonban már korábban is intézett keresetlen szavakat azokhoz, akik nem osztják a szélsőségesen liberális nézeteit: így újságírókat küldött el melegebb éghajlatra azzal, hogy „menjetek a redves p.csába”, vagy éppen azokat a rendőröket „kur.a anyázta”, akik életük árán is ügyelnek a közbiztonságra – így az övére is. A városvezetésre készülő Ágoston szerint egyébként a várandós nőket ellőrobotnak nevezni nagyon szellemes.

A Mindenki Pécsért Egyesület kiállt mellette, s „harcostársnak” nevezte Ágoston Andreát. Úgy tűnik, nem ő az egyetlen szélsőséges a Gyurcsány Ferenc irányvonala által meghatározott egyesületnél.

Hencsei Zsolt – aki a balliberálisokkal szövetkező Jobbik jelöltje – például számos káromkodás után a saját Facebook-oldalán azt üzente a fideszeseknek:

„Jó édes kur.a anyátokat! Sz.rházi tetű az összes!!!!”

Hencsei egyébként oltásellenes kirohanással is észrevetette magát:

A politikus posztja azért sem ártatlan, mert még a szélsőségesen liberális 444.hu is azt írta, hogy az oltásellenes mozgalom jelenti az egyik legnagyobb veszélyt a földlakók egészségére, és az Egészségügyi Világszervezet (WHO) a tíz legnagyobb közegészségügyi fenyegetése közé sorolta, ráadásul tragédia is történt már idehaza azért, mert nem adták be az oltást a szülők.