A pécsi ovis az ország legfiatalabb vloggere!

Bánki Csani négyévesen kezdte, videóit több mint egymillióan látták már, köztük persze az óvónénik és a dadusok is. A pécsi ovis mindenről beszél, a követői pedig imádják. Igen, ő Bánki Beni kisöccse. 

Első saját videója egy bűvésztrükkről szólt, akkor labdát lebegtetett

A hatéves Csani még csak nagycsoportos, de már felrobbantotta az internetet videóival, mivel azokat több mint egymilliószor nézték meg.

– Először a bátyáimmal készítettünk közös videókat, amiket a netre töltöttünk fel, ezek a Tesókvidi sorozat részei voltak. De aztán elindult a saját csatornám, a Csani Csenöl – meséli Csani.

A pécsi örökmozgó videóst azonban most is bátyja és édesapja segíti, ha kamera elé ül.

Bátyja Beni és édesapja is támogatja a pécsi óvodást, akinek dadusa is látta már a videóit

– Nem úgy zajlik egy felvétel, hogy Csanika leül a kamera elé és amit felvesz, fel is tölti a netre. Ott vagyunk vele és persze segítünk neki, hiszen még nem tud olvasni – mondja mosolyogva Bánki Benjámin, Csani egyik bátyja.

A fivérek ereiben van a szereplés

Csaninak két bátyja van és egyiktől sem áll messze a szereplés. A legidősebb Beni, aki már nyolcadik osztályban a Szép magyar beszéd országos versenyén Kazinczy aranyjelvényes lett, majd számtalan díjat tudhat magáénak. Boldizsár a középső testvér, ő is szívesen szerepel tesói videójában, bár csatornát ő még nem indított.

Csaninak 23 ezer feliratkozója van már és videóit több mint egymillióan látták

Csani apukája, Bánki Károly szerint teljesen jogos a kérdés, hogy ilyen fiatalon nem féltik-e Csanit a szerepléstől.

– Sokszor meg is kérdezik ezt. Hatalmas felelősség, és még nem tudjuk, hogy később pozitív vagy negatív visszhangja lesz ezeknek a videóknak, mivel, ami a netre kerül, az már ott is marad. Tisztában vagyok vele, hogy az internet nem felejt, éppen ezért mindig átgondoljuk és tudatosan figyelünk arra, hogy mi kerül ki Csaniról. De olyan karaktere és reakció vannak, ami egyedülálló az országban és szerintünk sokaknak mosolyt csal az arcára – mondja Károly.

És hogy kiknek is szólnak a videók? 

Csani rengeteg kommentet kap kisiskolásoktól, de felnőttektől is. Fő mondanivalója pedig nem más a pécsi ovisnak, hogy ha valaki valamit nagyon szeretne, elérheti.

Hirdetés