Szerte a világon a legnagyobb hírességeknek tetovál a pécsi srác, Bercsényi Balázs. Megfordult már a „keze alatt” többek között Lewis Hamilton, Santana lánya, Dub Fx és több nemzetközi szupermodell. De itthon is olyan nevek viselik magukon alkotásait, mint Fluor Tomi, Mező Misi vagy Kiss Tibi a Quimbyből. Mi már korábban is írtunk róla, most az Index készített vele interjút.

hirdetés

A legolvasottabb külföldi portálok cikkeztek már Bercsényi Balázsról, aki a világ egyik leghíresebb New York-i tetoválóművészénél tanulta ki a mesterséget.

Legutóbb, a „Life of a rose” projektjének keretein belül hetven ember különféle testrészeire varrt történeteket egy rózsáról, ezek együtt pedig összeállnak egy nagy kerek egésszé, a rózsa életévé. Így ezeket az embereket – akik nem ismerték egymást – már egy életre összeköti valami közös.

Elmondása szerint a legnagyobb sztárok eddig mind meg voltak elégedve a munkáival, és nem volt nehéz velük dolgozni.

Egészen különleges alkotásai is vannak

A nekünk adott interjújában korábban elmondta, 19 évesen költözött ki Nagy-Britanniába, ott ismerkedett meg a szakmával, hogy aztán hazatérve elsajátítsa annak minden fortélyát. Három évig dolgozott Pécsen, majd a fővárosba költözött.

IDE KATTINTS a korábban vele készített interjúnkért!