Stabilan az első a PMFC

Tovább robognak a piros-feketék: a tizennegyedik forduló után is sikerült megőrizni a veretlenséget egy újabb győzelemmel a Kelen SC ellen, így már magabiztosan, 38 ponttal állnak a tabella élén. Mivel a második helyezett Szentlőrinc csak döntetlent ért el, a PMFC előnye hétpontosra duzzadt!

hirdetés
Uránia Mozi

Hazai pályán 4-0-ás győzelemmel folytatták menetelésüket a piros-feketék a Kelen ellen november 10-én vasárnap, ez pedig azt jelenti, hogy egészen augusztus eleje óta, minden sorozatot figyelembe véve egyszer sem tudták felülmúlni a csapatot.

Az NB III.-ban 12 győzelem mellett két döntetlen a mérlegük, a Magyar Kupában pedig két győzelemmel várják a következő mérkőzést a legjobb 16 közé kerülésért.

Az igazi megmérettetés november 17-én lesz, amikor Szentlőrincre látogat a csapat. Az ellenfél ugyanis a tabella második helyén áll, ugyan már hét ponttal lemaradva, ám ha sikerül nyernie a pécsieknek, már megnyugtató előnyre tennének szert és biztosan az élen zárhatnák az őszi szezont. Ellenkező esetben négy pontra fogyna a PMFC előnye.

A Magyar Kupában a PMFC december 4-én fogadja majd a Kisvárda együttesét, ahol a cél a legjobb tizenhat közé jutás. Nem egyszerű a feladat, hiszen az ellenfél az első osztályban futballozik jelenleg, ahol a nyolcadik helyen áll.

A pécsi öregfiúk is pályára lépnek

Nem akármilyen öregfiúk rendeznek teremtornát Pécsen: 2019. december 7-én öt csapat érkezik a vendéglátó PMSC-hez: az UTE, a Budapest Honvéd, a Videoton, a Kecskemét és az Eszék.

Minden csapat csak 40 év feletti játékosokat nevezhet, legfeljebb 12 főt regisztrálhatnak az együttesek, a pályán pedig a kapus mellett 5 mezőnyjátékos focizik majd.

A nyertes és a dobogós csapatok mellett díjazzák a gólkirályt, a legjobb mezőnyjátékost és a legjobb kapust.

A Lauber Dezső sportcsarnokban a tornára való belépés ingyenes. A 11 órakor kezdődő, kétszer 12 percből álló meccseket követően 16.30-kor díjátadóval, később gálával zárul az esemény.

Hirdetés