Szélvihar, zivatar fenyeget, elhalasztják a városvédő futást

Szélvihar és egész napos eső – ez várható vasárnap, így elhalasztják a Misina-csúcstámadást és a Városvédő Tüke-futást – az új időpont május 25-e.

A május 5-ére, vasárnapra tervezett pécsi Misina-csúcstámadás és Városvédő Tüke-futás iránt érdeklődőket, a már nevezett és ezt még csak tervező profi és amatőr sportolókat közleményben tájékoztatták a szervezők, hogy a rendkívül kedvezőtlen meteorológiai előrejelzésekre (10 fok alatti hőmérséklet, szélvihar, egész napos eső) tekintettel, a résztvevők biztonságát és kényelmét elsődlegesen szem előtt tartva, a szükséges hatóságokkal is egyeztetve a versenyt elhalasztják.

Az új időpont: május 25., szombat, 11 óra. A Széchenyi tér aznapi foglaltsága miatt a rajt és a cél tervezett új helyszíne a Szent István tér lesz, utóbbi miatt kismértékben módosul az útvonal is.

A nevezésüket már május 5-ére leadók indulhatnak 25-én is, nekik semmi teendőjük nincs, a szervezők a nevezéseket automatikusan módosítják. Akinek a már nevezettek közül a 25-e nem alkalmas időpont, természetesen visszakapja befizetett nevezési díját, kérik, ezt a kérését mindenki a media@psnzrt.hu e-mail-címen jelezze!

A változás miatt május 6–19. között újranyitják az online-előnevezési rendszert is a www.psnzrt.hu honlapon, továbbá május 22–23-án 10.00–17.00, valamint május 24-én 9.00–12.00 között a Lauber Dezső Sportcsarnokban újabb személyes előnevezésre is mód nyílik.

A verseny további paraméterei változatlanok, de a módosított versenykiírás, útvonal, illetve az összes szükséges információ az útvonal véglegesítése és a módosítandó engedélyek beszerzését követően, május 6-ától megtalálható lesz a www.psnzrt.hu honlapon.